Filters tonen

Kerstpakketten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kerstpakketten: groots in kleinschaligheid

De Zuivelhoeve is een echt familiebedrijf van Twentse komaf dat al meer dan 40 jaar
zuivelproducten maakt en verkoopt op ambachtelijke wijze. Diane en Gerjhan Roerink
begonnen in 1981 met een winkel op de boerderij waar producten van melk van eigen koeien
verkocht werden. De filosofie van toen is de basis van nu; de lekkerste producten direct van
de bron. Want als je weet wat je eet, proef je meer!

Met meer dan 85 gedreven ondernemers werken wij elke dag aan het blij maken van onze klanten.
Met oog op kwaliteit en ambacht presenteren wij met trots de nieuwste kerstpakketten voor
2023. Met onze jarenlange ervaring in het maken van pakketten, bieden wij u de mogelijkheid om voor u en uw medewerkers of relaties een kwalitatief en smaakvol kerstgeschenk samen te stellen.

Met de beste service, zoals u van ons gewend bent, vanuit een lokale winkel. Met zorg en liefde hebben de ondernemers de pakketten samengesteld, waarbij elk pakket zijn verdiende aandacht krijgt – of het nou gaat om één pakket of meer dan 1.000 pakketten.

Selecteer uw favoriete kaas en een pakket op maat

Bij Zuivelhoeve geven wij u de kans om een pakket volledig naar eigen wens samen te stellen. Selecteer bijvoorbeeld uw favoriete kaas, lievelingsnootjes of -vleeswaren of voeg een persoonlijk item toe. Een cadeau met een persoonlijk tintje maakt het voor zowel de gever als voor de ontvanger een uniek moment. Zo maken wij graag het verschil. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u uiteraard een offerte hiervoor aanvragen.

Feestelijk uw Kerstpakket verpakt

Tijdens de kerst mag er worden uitgepakt! Het hele jaar door maken wij van elk pakket een cadeau, maar in de decembermaanden geven wij nét dat extra gouden randje. Door middel van een feestelijke verpakking is alleen het ontvangen van een Zuivelhoeve pakket al een feest. Een verwennerij voor oog en smaak.

Cadeau door de brievenbus

Laat uw pakketje eenvoudig bezorgen in de vorm van een brievenbuspakketje. Het pakket wordt door de brievenbus bezorgd waardoor niemand thuis hoeft te blijven om het pakket aan te nemen. Dit maakt het geven van een brievenbuspakket handig en compact. Een cadeau waarmee u iemand
écht kunt verrassen.

Onze brievenbuspakketten zijn beschikbaar in vele thema’s, zo is er altijd een brievenbuspakket dat aansluit bij uw wensen. Van Hollandse heerlijkheden tot Spaanse specialiteiten: alles komt als een verrassing door de brievenbus. Bijzonder, uniek en zeer handig voor gever en ontvanger.