Filters tonen

Abraham cadeau pakket

25 resultaten

|
Sorteer op:

Abraham cadeau pakket

Mijlpalen zoals bruiloften en geboortes zijn er om gevierd te worden, maar de 50e verjaardag van een vader of buurman is het mooiste moment. Zo’n jubileum laat zich het beste vieren met een Abraham cadeau pakket van de Zuivelhoeve. Een Abraham cadeau pakket bevat diverse lekkernijen, die de jarige Job gelegenheid geeft om na te denken over de voorbije halve eeuw.

Een Abraham cadeau pakket is te versturen naar het adres van de jarige, maar leuker is het om zelf langs te gaan. Geef tijdens het bestelproces te kennen dat je het pakket ophaalt en wij zorgen dat het in gereedheid gebracht wordt. Zoek hier jouw Abraham cadeau pakket uit!

De favorieten van de Zuivelhoeve

Over smaak valt niet te twisten! Maar dat betekent voor de Zuivelhoeve niet dat we je geen handje willen helpen met het uitzoeken van een Abraham cadeau pakket. Hieronder bespreken we onze favorieten uitgebreid. Uiteindelijk ben jij degene die beslist met welk pakket onder de arm jij op bezoek gaat bij de Abraham.

  • Bier borrelpakket: antwoordt de jarige steevast ‘bier’ op de vraag wat hij drinken wil? Doe hem dan een bier borrelpakket cadeau van de Zuivelhoeve. Dit pakket bevat twee frisse biertjes van de Zuivelhoeve en is verder aangevuld met chips, pinda’s, Boer’n metworst, Franse worst, brokkelkaas en een lekkere mosterddip. Daar kom je de avond wel mee door!
  • Worstenpakket: turfgerookte worst, Boer’n metworst, fuet, Franse worst, mini fuetjes en een speciaalbiertje toe. Dit worstenpakket is niet bepaald kinderachtig samengesteld! Overhandig je dit Abraham cadeau pakket, dan staat je een worstenproeverij te wachten! Snijd de worsten in stukjes en prikken maar!
  • Lekkers van de Zuivelhoeve: niemand wil het gevoel hebben dat zijn Abraham cadeau pakket te karig is. Door Lekkers van de Zuivelhoeve te kiezen, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dit pakket heeft alles wat je hartje begeert!

Waarom een cadeau 50 jaar man?

Het is niet zomaar dat een cadeau voor een man van 50 jaar gegeven wordt. Pas vanaf 1900 kennen mannen namelijk pas een levensverwachting die hoger dan 50 jaar ligt. Sindsdien stijgt de gemiddelde levensverwachting gestaag. De generatie van 1910 werd al een leeftijd toebedeeld van 57,5 of hoger, terwijl de generatie van een decennium later de 62,5 ongeveer aantikte.

Een andere reden om een Abraham cadeau pakket te geven, is het harde werk dat mannen al geleverd hebben. Generaties lang zijn mannen kostwinner en dat gaat gepaard met vele uren op het werk. Daardoor missen ze veel tijd met hun kinderen. Een cadeau voor een man van 50 jaar is daardoor een mooi gebaar.

Cadeaupakket Abraham kopen

Heb jij een cadeaupakket voor een Abraham gezien waar je blij van wordt? Kom dan je bestelling plaatsen bij de Zuivelhoeve. Ook als je geen pakket gezien hebt waar je blij van wordt, helpt de Zuivelhoeve je graag. Vraag om hulp bij één van onze vestigingen en laat één van onze medewerkers je helpen met de samenstelling!