Filters tonen

Valentijn cadeaupakket

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het perfecte Valentijn cadeaupakket

Valentijn is de perfecte gelegenheid om je geliefde te verrassen met een origineel cadeaupakket. Bij de Zuivelhoeve bieden wij de leukste Valentijn pakketten aan om je geliefde te verrassen. Dit cadeaupakket is verkrijgbaar in verschillende varianten voor hem of haar: Het ‘Valentijn’ pakket, het ‘Pakket vol liefde’ en het pakket ‘Liefde om te delen’ met een aantal heerlijke en exclusieve producten van de Zuivelhoeve!

De lekkerste en leukste valentijnspakketten

Al onze Valentijn cadeaupakketten bevatten onder andere een zoete verleiding noten mix, chocolade pinda rotsjes & soy bean crackers. Daarnaast zitten er in het ‘Valentijn pakketje’ voor hem lekkere knapperige kaasvlinders en een Zh. Zwaar Blond biertje. In het ‘Valentijn pakketje’ voor haar zitten lekkere Italiaanse delicatesse namelijk de ‘Cuore di Mandorla’ en een lekker wit wijntje.

Daarnaast bieden wij ook een iets groter pakket aan namelijk het ‘Pakket vol liefde’ voor hem of haar. In het ‘Pakket vol liefde’ voor hem of haar zitten naast de lekkere producten uit het ‘Valentijn pakketje’ ook nog een lekker stuk Noord Hollandse Jong van ons eigen merk Subliem. Een lekker potje mosterd dille saus om in te dippen en een lekkere Spaanse fuet worst! Het is een ideaal Valentijn cadeaupakket voor een gezellige gelegenheid!

Ons grootste Valentijn cadeaupakket is het ‘Liefde om te delen’ pakket voor hem/haar. Het Valentijn cadeaupakket voor haar bevat alle lekkernijen uit het ‘Pakket vol liefde’ met daarnaast nog meer lekkernijen. Hierin zitten namelijk nog lekkere chocolade truffels en een stuk ‘Villa Rosso’ kruidenkaas bijgevoegd. Het ‘Liefde om te delen’ Valentijn cadeaupakket voor hem bevat naast al het lekkers uit het ‘Pakket vol liefde’ ook nog een lekker stuk Jalapeño klaverkaas en een zak Zh. Chips zeezout. Het perfecte Valentijn cadeaupakket om samen van te genieten!

Ons cadeaupakket is samengesteld met de liefde en ambacht van de Zuivelhoeve. Wij hebben gekozen voor de allerbeste en lekkerste producten, om je geliefde een onvergetelijke Valentijn te bezorgen. Het Valentijn cadeaupakket zal je geliefde verrassen en verblijden!

Valentijnspakketten voor hem of haar

Met ons Valentijn cadeaupakket ben je verzekerd van een geslaagde Valentijn. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vrouw, man, vriendin of vriend, ons cadeaupakket is geschikt voor iedereen. Wij hebben er alles aan gedaan om ons cadeaupakket zo uniek mogelijk te maken, zodat je geliefde een onvergetelijke Valentijn zal beleven!

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en dat proef je terug in ieder product. Daarnaast hebben wij verschillende pakketten in verschillende groten en prijzen zodat er voor iedereen wat tussen zit. Ons cadeaupakket is een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar geliefde op een bijzondere manier wil verrassen!

Valentijn cadeaupakket online bestellen

Bestel direct online in onze webshop en verras je geliefde met een onze unieke cadeaupakketten voor valentijn. De valentijn cadeaupakketten zijn ook verkrijgbaar bij de meeste Zuivelhoeve winkels, dus kom snel langs in een van onze Zuivelhoeve winkels. Wij helpen je graag met het uitkiezen van het perfecte cadeaupakket voor jouw geliefde. Onze collega’s staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van het perfecte Valentijn cadeaupakket. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat je cadeaupakket met de beste zorg en aandacht wordt verpakt, zodat je geliefde meteen verrast zal zijn als hij of zij het cadeaupakket ontvangt!