Filters tonen

Borrelplank Sarah

14 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Sarah

Moeders die vijftig kaarsjes mogen uitblazen, worden vaak verrast met spandoeken die volgekalkt worden met verhalen van vroeger en reusachtige opblaaspoppen die stiekem in de tuin worden opgezet als het donker wordt. Maar naast deze standaard handelingen op de vijftigste verjaardag, kun je je moeder ook verwennen met een borrelplank voor haar Sarah. Een Sarah borrelplank brengt iedereen in de juist sferen, waardoor het een viering van een halve eeuw wordt om nooit meer te vergeten.

Onze webshop staat vol met kant-en-klare varianten van de Sarah borrelplank, bestaande uit de perfecte combinatie aan smaken. Zoet, hartig, bitter, zuur of umami: alle basissmaken uit het smakenspectrum zijn aanwezig. Scoor online je favoriet en proef wat kwaliteit is.

Sarah idee van de Zuivelhoeve

Sociale media dwingen ons om verjaardagen op een steeds originelere manier te vieren. De Zuivelhoeve begrijpt daarom goed dat je behoefte kan hebben aan een goed Sarah idee. Met een sterk Sarah idee voorkom je dat de jubilaris met een teleurgesteld gevoel terugkijkt op haar feest. Overweeg daarom één van de volgende activiteiten:

High wine

Veel moeders nippen vaak graag van een lekker wijntje. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat ze een high wine wel kan waarderen. Verdeel de hapjes van de Sarah borrelplanken over enkele stijlvolle etagères en regel voldoende wijn voor iedereen. Gezelligheid alom!

Openlucht filmavond

Staat de Sarah niet al te graag in het middelpunt van de belangstelling en mag het feestje klein gevierd worden? Organiseer dan in plaats van een high wine een filmavond in de tuin. Zitzakken, een beamer en een borrelplank voor de Sarah zijn nagenoeg de enige benodigdheden voor een leuk avondje.

Surprise party

Verrassingen zijn het allerleukste. In het diepste geheim nodig je daarom de beste vriendinnen en leukste familieleden uit van je moeder. Regel genoeg Sarah borrelplanken bij de Zuivelhoeve, zodat er genoeg te snaaien is voor iedereen. Kleed de tuin ook aan met vlaggetjes en ballonnen, om er een echt feest van te maken.

Sarah borrelplank bestellen

Bij de Zuivelhoeve begrijpen we dat een Sarah-feest speciaal moet zijn. Dus wat is er nu beter dan te genieten van een heerlijke Sarah borrelplank? Onze borrelplanken zijn niet alleen smaakvol en divers, maar je hebt ook de mogelijkheid om ze zelf samen te stellen in onze winkels. Om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt, raden we je aan om op tijd te bestellen, zeker als je een groot gezelschap verwacht. En denk ook alvast na over de hoeveelheid planken die je nodig hebt, want we willen ervoor zorgen dat alle gasten kunnen genieten van de heerlijke smaken die we te bieden hebben. Maak van deze speciale gelegenheid een onvergetelijke en smaakvolle ervaring met een Sarah borrelplank van de Zuivelhoeve.