Filters tonen

Tapas

23 resultaten

|
Sorteer op:

Op zoek naar verrukkelijke tapas hapjes? De Zuivelhoeve heeft een breed en uniek tapas assortiment

De meeste tapas gerechten zijn klein en kunnen zowel koud als warm gegeten worden. Laat jezelf verrassen en waan je in het zonnige Spanje met overheerlijke tapas assortiment. Want wie wil er nou niet een avond lang genieten van heerlijke Spaanse tapas. Bij de Zuivelhoeve kun je een breed assortiment tapas kopen, deze kun je samenstellen naar eigen smaak en wens. Onze tapas hapjes bestaan uit de beste olijven, tapenades, worsten, salades en huisgemaakte sauzen.

Olijven als tapas hapjes

De olijven in ons assortiment zijn niet zomaar olijven, deze zijn speciaal geselecteerd. Ze worden in landen met een mediterraan klimaat geteeld. Warme droge zomers en zachte winters zijn zeer geschikt voor olijven. Het verschil tussen de groene en zwarte olijven is heel eenvoudig. De groene olijven zijn eigenlijk de onrijpe vruchten en de zwarte zijn langer gerijpt. Hierdoor zijn de zwarte olijven zachter en vaak sterker van smaak. Bij de Zuivelhoeve verkopen wij naast de traditionele groene olijf, ook de groene olijven in combinatie met feta en paprika of een gevulde olijf met amandel, knoflook en roomkaas. Verder hebben wij verschillende zwarte olijfsoorten en niet te vergeten de Kalamata olijf in ons assortiment.

Tapenade

Olijven zijn ook de basis van tapenade. Tapenade wordt bereid uit olijven en kappertjes. Van oorsprong is het een Provençaals product. Zuivelhoeve biedt een breed scala aan tapenades van een klassieke oude kaas tapenade tot aan een seizoensgebonden bospaddenstoelen tapenade.

Tapas worstjes bestellen

Een worst waar wij onmeunig trots op zijn, is onze eigen beroemde Twente Boer’n metworst met of zonder kruidnagel. Deze worden in onze winkels gedroogd, daardoor krijgt de worst een mooie authentieke smaak. Ben jij niet zo van de kruidnagel en gaat jouw voorkeur uit naar worsten met een mediterraanse komaf dan kunnen wij jou verblijden met een ruim assortiment aan ambachtelijke Italiaanse en Spaanse worstsoorten waaronder de beroemde Fuet.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Voor het volledige assortiment aan tapas producten nodigen wij jou graag uit in één van onze Zuivelhoeve winkels. Onze ondernemers helpen jou graag met het kiezen van de perfect tapas gerechten. Kijk hier voor jouw dichtstbijzijnde Zuivelhoeve winkel.