Filters tonen

Secretaressedag

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cadeau Secretaressedag

Ondernemers, managers en leidinggevenden opgelet! Secretaresse dag staat voor de deur en dat betekent dat alle secretaresses en management assistenten eens flink in het zonnetje mogen worden gezet. Zij zijn immers onmisbaar voor het succes van de organisatie. Laat deze bijzondere dag niet zomaar voorbij gaan en geef je secretaresse een persoonlijke blijk van waardering met een secretaressedag cadeau van de Zuivelhoeve.

Waarom Secretaressedag cadeaus?

Sinds 1989 vieren we op elke derde donderdag van april Secretaressedag om stil te staan bij al het goede werk dat je secretaresse en/of secretarieel medewerker voor je doet. Want wie zorgt er voor dat de organisatie soepel verloopt en anderen hun werk goed kunnen uitvoeren? Precies, de secretaresses! Zij zijn verantwoordelijk voor het beantwoorden van telefoontjes, het beheren van afspraken en nemen ook nog eens de vervelende en tijdrovende administratieve taken uit handen, zodat jij je dag efficiënt kunt indelen.

Kortom: secretarissen zijn een essentiële schakel binnen een bedrijf en dat mag zeker eens benoemd worden! Het uitspreken van de waardering en erkenning is namelijk krachtiger dan men denkt. Je laat als bedrijf zien dat iemand zijn/haar werk gewaardeerd en wie wordt daar nou niet blij van? Daarom is ons kadopakket voor Secretaresse dag de ideale verrassing om jouw secretaresse in de watten te leggen!

Een origineel secretaressedag cadeau

Wist je dat maar liefst 78% van de cadeaus op Secretaresse dag bestaat uit bloemen. Dat is natuurlijk heel vrolijk en kleurrijk, maar niet erg origineel en persoonlijk. Daarom hebben wij speciaal voor secretaressedag een heerlijk én origineel Dag van de Secretaresse pakket samengesteld, voorzien van de lekkerste delicatessen om jouw secretaresse een welverdiend genietmomentje te bezorgen. Dit heerlijke borrelpakket bevat een lekker kruidenkaasje, studentenflikken, pistachenoten, Cuore di Mandorla, Boer’n sap, Garnacha Espana wijn en een thee naar keuze. Kortom: optimaal genieten geblazen!

Op zoek naar een kleine attentie? Ga dan voor ons Dag van de Secretaresse brievenbuspakket en zet iemand (onverwachts) in het zonnetje bij thuiskomst. Het grootste voordeel van het brievenbuspakket is dat deze altijd bezorgd kan worden, ook als er op dat moment niemand aanwezig is op het afleveradres. Letterlijk een heerlijke verrassing die met de deur in huis valt.

Kado secretaressedag bestellen

Verras jouw secretaresse of secretarieel medewerker deze secretaresse dag met een origineel cadeaupakket van de Zuivelhoeve! Je bestelt het secretaressepakket gemakkelijk op onze website of in een van onze 83 Zuivelhoeve winkels.

Ken jij jouw secretaris als geen ander en wil je hem/haar extra verrassen met een gepersonaliseerd cadeaupakket? Laat het ons weten, we denken maar al te graag met je mee!