Filters tonen

Koek & Zoet

7 resultaten

|
Sorteer op:

Kwalitatieve & unieke zoetwaren: dat is wat we lokaal willen aanbieden aan onze klanten. Je proeft de liefde en ambacht waarmee het is gemaakt.

Italiaanse Zoetwaren

De oorsprong van dit ambachtelijke koekje ligt in het prachtige kustplaatsje Terracina, zo’n twee uur rijden van Rome. Het zijn de begin jaren zestig wanneer Jo en Anna de deuren van de patisserie openen. Inmiddels is dit kleinschalige patisserie uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf. Hoogwaardige grondstoffen vormen de basis van dit traditionele recept. Amandelen worden fijngemalen tot amandelmeel en gemengd met maiszetmeel en honing. Vervolgens wordt het koekje langzaam gebakken in de oven. Deze unieke zoetwarenlijn zijn geheel vrij van GMO’s en gehydroliseerde vetten. Het product is glutenvrij, maar wel in een glutenhoudende omgeving geproduceerd. De koekjes zijn ontzettend rijk aan smaak en zien er prachtig uit. Niet alleen lekker voor bij koffie en thee en daarnaast ook een mooi product om als cadeau te geven.
Deze koekjes kun je vinden in limoen, amarena (kers), de klassieke smaak of natuurlijk in een lekkere mix.

Nougat & Fudge Zoetwaren

Onze versgehakte nougat is door de verschillende kleuren al een mooie verschijning. Heerlijk voor bij de koffie & thee of als smakelijk tussendoortje. Dit Franse zoetwaar is vanaf 1870 al een echte traktatie voor jong & oud. Erg leuk om te geven of eten!
Ook de Amerikaanse fudge is een echte hit in Holland. De romige karamel en vanille smaak geeft het een lekkere zachte sensatie. Van deze romige traktatie kun je bijna niet afblijven.