Filters tonen

Italiaanse worst en vleeswaren

2 resultaten

|
Sorteer op:

Ciao Italia! Wie wel eens in Italië is geweest, weet hoe ontzettend lekker al het eten en drinken daar is. Naast ons ruime assortiment Italiaanse kaas, hebben wij ook Italiaanse vleeswaren. Zo waan je je toch heel even in ons Kikkerlandje in het mooie Italië, zo vanuit je eigen huis!

Antipasti Misto

De Antipasti Misto is een onmisbare lekkernij voor op de tapasplank. In onze Antipasti Misto vind je de Prosciutto Crudo – een gekruide ham die perfect is gedroogd – naast de Coppa Stagionata – een eersteklas gezouten varkensschouder. De Coppa Stagionata wordt op locatie geproduceerd en op smaak gebracht met kruiden die typisch zijn voor het Cesana-gebied: kaneel en kruidnagel. Als kers op de taart vind je de Salame Milano. Een begeerde favoriet met een gebalanceerde kruiding van zout, peper en knoflook. Deze vleeswaren zijn heerlijk te combineren op een borrelplank met druiven, kazen en een lekkere wijn.

Salami Saltufo

Deze fantastische salami is een favoriet van velen. De bijzondere kwaliteit van dit vleeswaar begint al bij het begin: alleen het fijnste varkensvlees wordt hiervoor gebruikt. Daarna wordt deze eersteklas, zachte salami gevuld met een geliefde Italiaanse zomertruffel. Nadat de salami samen met de truffel rijpt, krijgt deze een erg intense smaak in zijn geheel. Hierna wordt de salami ook nog eens omhult met de Parmigiano Reggiano – een heerlijke Parmezaanse kaas. Hierdoor krijg je op het eind een heerlijke smaaksensatie in 1 bite. Erg lekker bij een rode wijn of verwerkt in een Italiaans hoogstandje.