Filters tonen

Boter

2 resultaten

|
Sorteer op:

Verwen jezelf iedere dag met een laagje zachte roomboter. Deze producten zijn puur natuur en worden bereid met alle aandacht & liefde op de boerderij. Deze boerenboter traditioneel gekarnd. Kortom: precies hoe roomboter hoort te zijn! Een oergezonde boerenzuivel met de smaak van vroeger.
Deze boter kun je natuurlijk verwerken in het koken of bakken, maar ook smeren over een lekker stokbroodje.

Echte Roomboter

Onze roomboter wordt lokaal gemaakt met melk van koeien die zoveel mogelijk buiten in de wei lopen. De producten worden direct op de boerderij in Salland omgezet naar de boter. Korter kunnen de lijntjes bijna niet worden. Zelfs de fijnproevers genieten dubbel met onze roomboter, het is puur, ongezouten en zonder toevoegingen. Kortom: genieten van elk moment doe je met deze roomboter.

Weide Roomboter

Weideboter is gemaakt van room uit de weideperiode vol vers gras, wanneer de koeien voor het eerst gaan lentegrazen. Het is daarom wat geler, smeert makkelijker en bevat meer vitamine K2 en omega 3-vetzuren. Weideboter, is daardoor gezond en lekker! De boter is bereid uit melk van koeien die minimaal 200 dagen per jaar, 6 uur per dag in de wei lopen. Het is voller, fijner en ronder van smaak. Een echt genot voor koe & klant!