Filters tonen

Sappen

6 resultaten

|
Sorteer op:

Verfrissend, gezond en gewoon natuurlijk lekker! Sap is een drankje waar we elke dag weer verantwoord van kunnen genieten.

Natuurlijk sap!

Of de sap natuurlijk is bij de Zuivelhoeve? Natuurlijk! Wij stellen hoge eisen aan onze sappen. Zo zijn onze sappen gemaakt van écht lekker vers fruit en worden ze nog met de hand geplukt. Met een ambachtelijke en toch professionele wijze komen onze sappen tot stand. En dat proef je! Hoe dichter bij de bron we blijven, hoe puurder de smaak.

De beste start van de dag

Bomvol van vitaminen kun jij je iedere dag aan! Het mag daarom ook niet ontbreken op de ontbijttafel. Want zeg nou zelf: wat is er fijner dan wakker worden met een sapje, krantje en croissantje?
Met onze grote verscheidenheid smaken is er altijd wel een match met jouw smaakpapillen. Van de klassieke appelsappen tot de iets minder bekende – maar zeker niet minder lekkere – perensap.

Mengelmoes

Voor speciale taferelen kun je ook onze verfrissende sappen mengen met een klein beetje bubbel-wijn of champagne: zo is de Mimosa geboren! Ook kun je onze sappen aanlengen met heerlijk koud bruiswater. Omdat onze sap zó vol van smaak is, blijft het ook aangelengd een heerlijke dorstlesser waar we niet snel nee tegen kunnen zeggen. Een lekker alternatief dat erg laag is in calorieën.

Verpakking

Onze sappen zijn nog verpakt in de klassieke glazen flessen. Goed voor jou én de omgeving dus! Het plastic is namelijk ver te zoeken en je kunt de fles natuurlijk omspoelen en hergebruiken of gemakkelijk recyclen in de glasbak. Naast deze groene reden geeft de glazen fles ook nog eens een lekker authentiek gevoel bij het inschenken.