Filters tonen

Pindarotsjes

6 resultaten

|
Sorteer op:

Pindarotsjes

Ze zijn zoet van smaak, hebben een heerlijke ‘bite’ en voelen net wat luxer aan dan andere snacks van de Zuivelhoeve. Pindarotsjes zijn de ultieme snack voor een geslaagde verjaardag, jubileum of werkborrel. Doorgaans is men vooral bekend met de simpelere varianten van pindarotsjes, maar bij de Zuivelhoeve hebben we allerlei smaken waar je mogelijk nog niet eerder van hoorde. Karamel zeezout, wit, of choco cookie fudge: alle smaken maken deel uit van ons assortiment pindarotsjes.

Het hartige van de noot en het zoete van de chocolade. De pindarotsjes van de Zuivelhoeve combineren het beste van beide. Bestel hier je favorieten en verwen je naasten met kwaliteitschocolade.

Hoe wordt de pindarots gemaakt?

De pindarots is een mooi product, waar wat werk aan vooraf gaat voordat je ervan kan genieten. De gebruikte chocolade wordt eerst gesmolten in een zogenaamde smelttank. Onder hoge temperaturen verandert de chocolade in een vloeibaar geheel. Vervolgens wordt de temperatuur omlaag gebracht, zodat de kristallen uit de suikers en de vetten goed gemaakt worden.

Voordat de pinda’s toegevoegd worden aan het geheel, worden de pinda’s geroosterd. De Zuivelhoeve gebruikt hier alleen kwaliteitsnoten voor, zodat onze klanten alleen de beste snacks krijgen. Nadat het proces van roosteren achter de rug is, verschijnt de pindarots op de band. Vervolgens worden de pinda’s gecombineerd met de vloeibare chocolade, zodat er ‘hoopjes’ ontstaan. Na een korte afkoelingsperiode, zijn de pindarotsjes al klaar om te eten!

De favoriete pindarotsjes van de Zuivelhoeve

Er zijn een aantal pindarotsjes die de Zuivelhoeve als favoriet heeft bestempeld. We beschrijven ze kort voor je:

  • Pinda Rots | Puur: pure chocolade… je houdt er van, of je moet er niks van weten! De Zuivelhoeve is er in ieder geval gek op. Donkere chocolade is totaal niet te vergelijken met melk chocolade en juist daarom moet je deze geprobeerd hebben!
  • Pinda Rots | Kokos: dit is de meest exotische variant van de pindarotsjes die we maken bij de Zuivelhoeve. Deze rotsjes combineren het ene witte goud (kokos) met het andere witte goud (melkchocolade). Hmmm!
  • Pinda Rots | Choco Cookie Fudge: deze pindarotsjes staan hoog op ons favorietenlijstje, omdat je ze nergens anders kan verkrijgen. De boterzachte smaak van fudge laat zich goed combineren met pinda en chocolade!

Pindarotsjes kopen?

Wil je de lekkerste pindarotsjes kopen? Bij de Zuivelhoeve vind je de perfecte combinatie van knapperige pinda’s en romige chocolade! Bestel eenvoudig online en geniet snel van deze heerlijke lekkernij bij jou thuis. Liever direct genieten? Bezoek dan onze lokale Zuivelhoeve-winkel voor een persoonlijke ervaring en haal jouw favoriete pindarotsjes meteen op. Trakteer jezelf of verras je gasten met deze verrukkelijke snack op verjaardagen en feestjes. Ontdek de smaakvolle wereld van onze pindarotsjes bij Zuivelhoeve!