Filters tonen

Cadeaupakket verjaardag

23 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket verjaardag

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk cadeaupakket voor zijn/haar verjaardag sturen? Dan ben je bij Zuivelhoeve aan het juiste adres! Omdat wij houden van feestjes, borrelen en gezelligheid weten wij als geen ander welke borrelhapjes er echt niet mogen ontbreken voor een verjaardag om nooit te vergeten. Om het jou extra makkelijk te maken hebben wij daarom alle borrel essentials gebundeld in verschillende borrelpakketten. Deze verjaardag cadeaupakketten zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Kant en klare cadeaupakketten verjaardag

Op zoek naar een leuk & origineel verjaardagscadeautje, maar heb je weinig tijd of gebrek aan inspiratie? No worries! Wij hebben namelijk de leukste, lekkerste verjaardagscadeaus alvast voor je samengesteld. Cadeaupakketjes voor wijnliefhebbers, bierliefhebbers, kaasliefhebbers, chocoladeliefhebbers, you name it!

Onze borrelpakketten komen in iedere vorm en maat en zitten boordevol lekkers om de buik goed rond te houden. Met ons brede assortiment aan delicatessen zit er voor elke jarige wel een geschikt cadeau tussen. Zo verras de echte vleeseter bijvoorbeeld met ons Worstenpakket, voorzien van zes verschillende worsten en een heerlijk speciaal biertje!

Welk pakket is er beter voor het vieren van een verjaardag dan ons ‘Proost op ’t leven’ pakket? Dit cadeau is voorzien van een vers gesneden stuk oude kaas, macadamiamix, Franse worst, Spaanse fuet knoflook, Kaasdip Mosterd Dille, Rode Pory en Soy Bean crackers en natuurlijk een flesje cava om het nieuwe levensjaar met een goede fles bubbels af te trappen.

Gepersonaliseerde cadeaupakketten

Weet jij precies wat je voor de ander moet halen en wil je zelf een mooi verjaardag cadeaupakket voor diegene samenstellen? Geen probleem! Met een gepersonaliseerd borrelpakket als cadeau laat je iemand zich extra speciaal voelen en kun je laten zien dat je iemand goed genoeg kent om de allerlekkerste borrelproducten voor hem of haar uit te zoeken. Een gepersonaliseerd borrelpakket is daardoor veel meer dan een verzameling aan lekkernijen.

Naast onze Hollandse en buitenlandse kazen hebben wij een ruim assortiment aan noten, worsten, olijven, tapenades, wijnen en andere specialiteiten die allemaal te combineren zijn met of bij een verjaardag cadeaupakket. Zo maak je het feestje bijvoorbeeld extra compleet door het Lang Zal Die Leven amber biertje toe te voegen aan het cadeaupakket voor de jarige!

Verjaardag cadeaupakket bestellen

Ben je voldoende overtuigd van de Zuivelhoeve cadeaupakket? Doe dan een online bestelling in onze webshop of kom langs bij één van onze winkels. De laatste optie adviseren we je vooral als je nog wat extra uitleg wilt krijgen over de diverse hapjes die aan het borrelpakket toegevoegd worden, de eerste optie volstaat als je voor gemak wilt gaan.