Filters tonen

Franse worst

6 resultaten

|
Sorteer op:

Al 5 generaties lang worden onze Franse worsten gemaakt volgens traditionele methoden. De Franse worsten worden in een bijzondere situatie gemaakt waardoor er hoogwaardige Franse worsten ontstaan. Eeuwen gaan voorbij en tradities blijven bestaan.

Franse droge worst

De productie van de handgemaakte worsten verloopt nog precies zoals tientallen jaren geleden. Elke stap binnen dit proces is nog precies hetzelfde gebleven: malen, vullen, drogen en rijpen. Het maalproces wordt nog steeds gedaan volgens het oude gehaktpricipe. Door dit proces blijven het de traditionele Franse worsten. Uiteraard wordt tegenwoordig technologie gebruikt om een perfecte veiligheid te garanderen.

Afhankelijk van het type Franse worst zijn er enkele weken of maanden nodig om de perfecte droging te bereiken. Al deze elementen bij elkaar geven de Franse worsten een heerlijke smaak en genieten al onze worstliefhebbers.

Franse worsten kopen

Wij hebben diverse Franse worsten in ons assortiment. De Franse worsten zijn heerlijk van zichzelf en vandaar dat de naturel smaak ook erg populair is maar wij zien ook een groeiende trend aan Franse worsten die op smaak zijn gebracht met verse kruiden, olijven, zuidvruchten (zoals vijgen), Roquefort of een briesoort en noten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel. Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.