Filters tonen

Dag van de leraar cadeau

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dag van de leraar cadeau

Het belang van juf of meesters mag natuurlijk niet worden onderschat, daarom is het zo fijn dat we op 5 oktober met zijn alleen even een momentje hebben waarop we onze favoriete juf of meester in het zonnetje zetten. Geef hem of haar een dikke knuffel en verras je leerkracht met een mooi dag van de leraar cadeau. Geef ze iets waar ze lekker van kunnen smullen, zodat ze nog lang kunnen nagenieten van jouw smakelijke dag van de leerkracht cadeau.

Dag van de leraar cadeau ideëen

Jouw lieve juf of meester is natuurlijk niet zomaar iemand, daarom is het wel zo leuk dat jij straks aankomt met een origineel cadeau voor jouw leerkracht. Denk outside the box en kies niet voor een standaard koffiemok, maar ga een keer voor wat anders zoals een dag van de leerkracht cadeaupakket van de Zuivelhoeve. Want hoe leuk is het nou dat jouw lieve docent nog lang kan nagenieten van zijn of haar lekkere dag van de leraar pakket, dat wil toch iedereen?

Dag van de leerkracht cadeaupakket

Met het dag van de leraar cadeaupakket geef je jouw leerkracht meer dan alleen wat lekkers. De Zuivelhoeve lekkernijen die er in zitten zijn namelijk speciaal voor deze bijzondere dag samengesteld. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar een origineel dag van de leerkracht cadeau, maar verras je jouw leerkracht wel met een mooi pakket!

Lekkernijen als dag van de leraar cadeau

Maar wat zit er dan in zo’n dag van de leraar cadeaupakket? Het is natuurlijk wel belangrijk dat je weet wat je geeft. Verwen jouw leerkracht met een lekker stukje fenegriek, Italiaanse koekjes met amandel, knapperige nootjes, een goede fles rosé en nog veel meer andere lekkernijen die perfect zijn als een dag van de leerkracht cadeau!

Geef je dag van de leerkracht cadeau op afstand

Soms is het niet altijd mogelijk om jouw dag van de leraar cadeau zelf aan hem of haar te kunnen geven. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn wanneer jouw juf of meester die dag niet aan het werk is en er een andere lieve leerkracht voor de klas staat. Wat je dan goed zou kunnen doen is het versturen van een dag van de leraar brievenbuspakket via de post. Een smakelijke verrassing gevuld met een heerlijke selectie van producten zoals Chocolade cookie fudge, een lekker stuk fenegriek en nog veel meer. Zo verras je jouw leerkracht alsnog met een fantastisch dag van de leraar cadeau!