Filters tonen

Beterschap pakket

25 resultaten

|
Sorteer op:

Beterschap pakket

Wil jij met een beterschap pakket jouw zieke moeder, vriendin of man er weer snel bovenop helpen? Dan ben je bij de Zuivelhoeve aan het goede adres. Een beterschap pakket van de Zuivelhoeve bevat alles om een lach op iemands gezicht te toveren en is daarmee perfect iemand op te fleuren die zich niet helemaal lekker voelt.

Beterschaps pakket: een smakelijke opkikker!

Of je net een knieoperatie hebt gehad, met flinke koorts op bed ligt of met een burn-out thuis zit: ziek zijn is nooit leuk. Daarom is het extra belangrijk om iemand die door een moeilijke periode gaat extra in de watten te leggen met een heerlijk beterschapspakket.

Bij Zuivelhoeve hebben we een ruim assortiment aan borrel beterschap pakketten, voorzien van de allerlekkerste delicatessen om iemand op te beuren. Of je nu op zoek bent naar een klein cadeau om iemand te steunen, zoals onze Zuivelhoeve brievenbuspakketten, of een groot pakket om de zieke te overladen met lekkernijen: er is voor ieder wat wils! Natuurlijk lost een cadeaupakket niets rechtstreeks op, maar het helpt wel om de klachten wat dragelijker te maken. Een kleine moeite maar een groot gebaar!

Populaire beterschaps pakketten

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om voor iemand met een andere smaak hapjes uit te zoeken. We maken het graag wat makkelijker voor je door kant-en-klare beterschaps borrelpakketten aan te bieden.

  • Borrelgenot | brievenbus: Het is altijd fijn om even de dagelijkse zorgen te vergeten en te ontspannen met wat lekkere hapjes en drankjes, zeker als je ziek bent. Met dit pakket haal je alle borrelbasics in huis voor een heerlijk Zuivelhoeve genietmomentje. Van nootjes en kruidenkaas tot fuet en olijven.
  • Klein geluk: het Klein Geluk Pakket, de naam zegt het al, is de perfecte manier om iemand wat extra geluk te wensen in een moeilijke tijd. Met een heerlijk stuk kaas, Boer’n pindamix, Nougat, Japanse crackers en een fles Boer’n sap, is het een smakelijke verrassing om van te genieten.
  • Smakelijk genieten: Wil je echt uitpakken en de zieke overladen met lekkernijen? Dan is het smakelijk genieten beterschapspakket hét pakket voor jou! Dit pakket is rijkelijk gevuld met favoriete delicatessen van de Zuivelhoeve!

Persoonlijke boodschap toevoegen

Wil jij jouw beterschap pakket cadeau wat extra kracht bijzetten met persoonlijke woorden? Geef jouw boodschap dan door in de opmerkingen van jouw bestelling en wij zullen zorgen dat jouw pakketje wordt voorzien van een kaartje met jouw handgeschreven boodschap. Het lijkt misschien overbodig, maar een opfleurende boodschap kan iemand zijn dag zo omtoveren!