Filters tonen

Chocolade flikken

3 resultaten

|
Sorteer op:

Chocolade flikken

Onze chocolade flikken zijn gemaakt van Callebaut chocolade. Dit is chocola dat wereldwijd bekend staat om zijn legendarische verwerkbaarheid. De studentenflikken bevatten noten en rozijnen. Er zijn verschillende smaken: wit, melk en puur. Deze flikken van chocola zijn ideaal als tussendoortje of bij de koffie en thee. De noten die in deze chocolade flikken zitten zijn hazelnoten en amandelen. Zo is het een heerlijke traktatie voor jezelf of voor iemand anders. Het is namelijk ideaal om ze cadeau te geven aan een zoetliefhebber. Let wel op, dit is namelijk gevaarlijk lekker!

Hoe worden chocolade flikken gemaakt

Het maken van chocolade flikken begint bij het smelten van de Callebaut chocola. Zodra dit gesmolten is, wordt de chocola gegoten over de noten en rozijnen. Het resultaat is een heerlijke traktatie die erg lekker is. Chocolade flikken zijn namelijk een perfecte combinatie van zoetheid en crunch, waardoor ze een lekkernij zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een dessert, een traktatie voor een speciale gelegenheid of gewoon een verwennerij voor tussendoor, chocolade flikken zijn altijd een heerlijke keuze. Het product bevat melk, lactose, soja, vanilline, fructose, aardnoten en noten.

Callebaut chocola

Van oorsprong komt Callebaut uit België. We weten natuurlijk allemaal dat de Belgen extreem lekkere chocolade kunnen maken. Sinds 1996 is er een fusie ontstaan waardoor Callebaut chocola nu gevestigd is in Zürich, Zwitserland. Daarnaast is dit ook de grootste chocoladefabrikant ter wereld geworden na de fusie. De flikken worden gemaakt van Callebaut, omdat deze chocola het meest wordt gebruikt in de keuken. Het is hier het vaakst terug te vinden vanwege de goede smaak. Het wordt gebruikt voor desserts en voor bijvoorbeeld cakes, je kan namelijk druppels kopen als extra toevoeging in de cake. Dit is natuurlijk niet het enige wat ze maken! Zo zal je zien dat Callebaut chocola nog voor veel meer lekkernijen wordt gebruikt. Daarnaast is deze soort chocola duurzaam. Dit komt omdat Callebaut zich gecommitteerd heeft aan duurzame cacaoteelt en samen werkt met cacaoboeren over de hele wereld om ethische en verantwoorde productiemethoden te bevorderen.

Chocolade flikken cadeau geven

Door de veelzijdigheid van onze chocolade flikken is dit heel erg leuk om weg te geven. Chocola wordt steeds meer op een borrelplank neergelegd, maar tegelijkertijd blijft het ook altijd erg lekker als tussendoortje. Doordat het geschikt is voor verschillende gelegenheden, zijn ze erg leuk om weg te geven.