Filters tonen

Kruidenkaas

18 resultaten

|
Sorteer op:

Je bent vast bekend met Hollandse kaas? Stel je voor hoe die kaas zou smaken met Mosterd of Fenegriek, onze kruidenkazen brengen deze samen. Wij hebben een divers assortiment aan kruidenkazen, van subtiele Italiaanse kruiden tot aan een gewaarde Groene Pesto kaas. Je zult verstelt staan van de ware smaaksensatie!

Wat is lekker met kruidenkaas?

Ben jij ook opzoek naar iets anders voor een kaasplankje, wat net even anders smaakt dan ‘de standaard Hollandse kaas’. De kruidenkazen die wij aanbieden zijn perfect geschikt voor op een kaasplank. Vooral omdat wij onze kruidenkazen aanpassen aan het seizoen. Maar wij bieden altijd een grote variatie aan van een zachte milde fenegriek kaas tot een stevige sambal kaas. Kruidenkaas wordt steeds vaker gebruikt in diverse gerechten of in een simpele ovenschotel. Ook is het lekker op een cracker of een stevige boterham. Maar voor de echte kaasliefhebbers mag het natuurlijk ook tussendoor al genuttigd worden gewoon op het vuistje.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Kom je liever eerst de kruidenkazen proeven in één van onze Zuivelhoeve winkels? Onze ondernemers helpen je heel graag met het geven van advies. Kijk hier voor jouw dichtstbijzijnde Zuivelhoeve.