Filters tonen

Amandelen

4 resultaten

|
Sorteer op:

Amandelen

Amandelen zijn ontzettend lekker. Door de knapperige bite & zachte smaak zijn ze een populair binnen de noten wereld van Nederland geworden. Als gezond tussendoortje zijn ze erg lekker, maar ze kunnen ook in verschillende recepten worden verwerkt. Steeds populairder wordt ook het zelf maken van amandelmelk. Met amandelen en water kom je al ver.

Gezonde noten

Amandelen bevatten veel voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren, zoals fosfor en calcium voor sterke botten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die regelmatig noten eten gezonder zijn dan de mensen die geen noten eten. De gezonde vetten in de noten, prikkelen je lichaam onder andere om lichaamsvet te verbranden.

Amandelen bestellen

Onze amandelen zijn te bestellen op onze webshop. Je selecteert de soort en kunt daarna het gewenste gewicht aan geven. De bestelling kun je ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. De noten worden ook in een aantal van onze cadeaupakketten verkocht, extra leuk om te geven in combinatie met onze kaas en onze andere specialiteiten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel! Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.