Filters tonen

Relatiegeschenken

24 resultaten

|
Sorteer op:

Onze cadeaupakketten worden met zorg en aandacht voor kwaliteit samengesteld door één van onze 70 winkels.
Ons assortiment bestaat naast Hollandse en buitenlandse kazen ook uit een ruim assortiment aan noten, worsten, olijven, zuivel, wijnen en andere specialiteiten.
Eén van onze kernwaarden is dat wij altijd onze noten dagvers branden en kruiden.
Breng een bezoek aan één van onze winkels en laat je verrassen door onze unieke producten uit eigen keuken.
Wij geloven dat eten het lekkerst smaakt als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron.

Als je weet wat je eet, proef je meer!

Relatiegeschenken

Op zoek naar een geschenk voor je werknemers of relaties? Zuivelhoeve helpt je graag met het samenstellen van het perfecte cadeau! Onze relatiegeschenken komen in de vorm van cadeau- en kerstpakketten, gepersonaliseerde cadeaubonnen en borrelplanken en -boxen.

Waarom een relatiegeschenk sturen?

Door het sturen van een relatiegeschenk naar je werknemers of relaties toon je waardering. Dit versterkt de band tussen jouw bedrijf en de ontvanger. Ook vergroot het de loyaliteit en kan het zelfs nieuwe zakelijke kansen creëren. Met een relatiegeschenk laat je dus zien dat je om je werknemers of partners geeft. Het is een mooie manier om hen te bedanken voor hun inzet en samenwerking.

Cadeau- en kerstpakketten

Al vele jaren maken wij grote en kleine aantallen cadeau- en kerstpakketten vanuit onze winkels. Deze kun je zelf samenstellen op maat. Om de keuze makkelijker te maken bieden wij ook pakketten aan die wij voor je hebben samengesteld. De pakketten zijn te bestellen in onze winkels en online.

Je vindt bij Zuivelhoeve een ruime selectie aan cadeau- en kerstpakketten. Of je nu op zoek bent naar een pakket met van alles wat, een pakket met Hollandse lekkernijen, speciale borrelplanken of luxe kerstpakketten. Je vindt bij ons het perfecte geschenk om iets te vieren. Meerdere kerstpakketten opsturen? Dan bieden wij zelfs kerst brievenbus pakketjes aan, die ideaal zijn om naar het thuisadres van de ontvanger te sturen.

Gepersonaliseerde cadeaubonnen

Een Zuivelhoeve cadeaubon is een veelzijdig geschenk, dat wij kunnen vormgeven in de stijl van jouw bedrijf. Hiermee geef je jouw werknemers of relaties de vrijheid om hun favoriete producten in onze winkels uit te kiezen. De cadeaubon heeft een tegoed naar keuze en hoeft niet in één keer besteed te worden. Bovendien is deze geldig in alle Zuivelhoeve winkels.

Borrelplanken en borrelboxen

Wil jij je werknemers belonen met iets lekkers op de vrijdagmiddag of hebben jullie een zakelijk evenement? Voor elke gelegenheid maken wij borrelplanken op maat in diverse hoeveelheden en formaten. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een lekker hapje en drankje. Wil je je werknemers een fijn moment thuis schenken? Onze borrelboxen zijn perfect om borrelhapjes en drankjes per post te versturen. Hiermee breng je de sfeer van Zuivelhoeve rechtstreeks naar de huiskamer van de ontvanger.

Relatiegeschenk bestellen bij Zuivelhoeve

Gun jouw werknemers of zakelijke partners een smaakvolle ervaring met een heerlijk Zuivelhoeve cadeau. Bij een bestelling van 35,- of meer is de verzending gratis. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken. Bestel vandaag nog en maak de feestdagen en speciale gelegenheden nog specialer met de smaakvolle geschenken van Zuivelhoeve.