Filters tonen

Brievenbus cadeau pensioen

10 resultaten

|
Sorteer op:

Brievenbus cadeau pensioen

Je collega gaat na jarenlang hard werken genieten van zijn of haar oude dag. Als bedankje voor de gezellige jaren willen jij en je collega’s natuurlijk deze persoon nog even extra in het zonnetje zetten, maar hoe? Geen zorgen, bij de Zuivelhoeve ben je aan het juiste adres! Wij hebben de allerlekkerste brievenbus cadeaus voor het pensioen, die gegarandeerd een lach op iemands gezicht zullen toveren!

Met pensioen gaan is als de kers op de taart na jaren van hard werken. Het is tijd om zelf te bepalen wat je gaat doen met je welverdiende vrije tijd. Hoewel het misschien even wennen is, is het een nieuwe levensfase die zeker gevierd mag worden, je kunt als gepensioneerde namelijk alles doen waar je eerder geen tijd voor had: achter de geraniums verdwijnen, reizen, of heel veel oppassen op de kleinkinderen. Voor die levensgenieters bieden wij de perfecte brievenbus cadeaus voor het pensioen!

Waarom brievenbus cadeau pensioen?

Wie met pensioen gaat, staat voor een dubbel afscheid: zowel van het werkzame leven als van de collega’s waar zij al jaren mee hebben doorgebracht. Daarom is het extra belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan een mooi afscheidscadeau. Erkenning voor je werk is juist voor iemand die met pensioen gaat een belangrijk onderdeel van een plezierig afscheid, dus waar wacht je nog op?

Eerste hulp bij afscheid collega

Een pensioen cadeau dient niet alleen als cadeau, maar ook als herinnering aan de werkkring.
Kom je er even niet meer uit? Wij helpen je graag met alle liefde verder! Om het jou gemakkelijker te maken, hebben we alvast een selectie gemaakt uit onze populaire brievenbus cadeaus voor het pensioen:

  • Borrelgenot: dit borrelpakket bevat alle borrelklassiekers om het pensioen feestelijk in te luiden. Van pistache- en cashewnoten tot Kruidenkaas van de boerderij en Spaanse fuet: met dit pakket is het genieten geblazen!
  • Zoet: Op zoek naar lekkers voor een echte zoetekauw? Dan is ons zoet brievenbuspakket gevuld met onder andere Nougat en suikerpinda’s dé ideale keuze.
  • Spaans: Is de pensionado van plan om in zijn welverdiende vrije tijd meer van de wereld te gaan ontdekken? Geef hem dan alvast een voorproefje met ons Spaans brievenbuspakket, gevuld met authentiek Spaanse delicatessen!

Zuivelhoeve & brievenbus cadeaus

Bij de Zuivelhoeve hebben we een breed assortiment aan brievenbus cadeaus voor het pensioen, gevuld met de allerlekkerste delicatessen om van te genieten op je oude dag. En het allerfijnste is dat deze pakketten zonder moeite door de brievenbus passen: zo hoeft je niet de deur uit om een cadeau te kopen en kun je het cadeau op elk gewenst moment laten bezorgen, een echte verrassing dus. Bovendien zijn brievenbuscadeaus eenvoudig te bestellen via onze website en ook nog eens lekker betaalbaar. Proost op een mooi pensioen!