Filters tonen

Cadeaupakket personeel

25 resultaten

|
Sorteer op:

Onvoorspelbaar als het bedrijfsleven is, kan de drukte op werk dusdanig toenemen dat er veel van je personeelsleden verwacht wordt. Om je manschappen na zo’n drukke periode te bedanken, voorzie je ze van een cadeaupakket voor personeel van de Zuivelhoeve. Het cadeaupakket voor personeel bevat dusdanig veel delicatessen, dat er genoeg is voor de hele familie! Werkgevers die een cadeaupakket voor hun personeel kopen tonen aan dat ze het beste met hun werknemers voor hebben en in de gaten hebben wanneer een beloning op zijn plaats is.

Een cadeaupakket voor het personeel is al verkrijgbaar vanaf €19,95 per persoon en de delicatessen worden altijd omhuld in een luxe doos. De doos nodigt uit tot uitpakken, waardoor de pret al begint voordat de delicatessen zijn uitgepakt. Zoek hier je cadeaupakket voor het personeel uit!

Wanneer een cadeaupakket medewerkers?

Werknemers die een cadeaupakket voor medewerkers ontvangen uit handen van de baas, zullen dit altijd kunnen waarderen. Het zal ze een extra voldaan gevoel geven naast een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een kantoor dat over uitmuntende faciliteiten beschikt. De decembermaand is een mooi moment om een cadeaupakket voor medewerkers te regelen. Vaak wordt in deze maand teruggekeken op de voorbije periode, waarbij aandacht is voor het al dan niet behalen van HR-doelen, omzettargets en aanverwante KPI’s.

Alles gebeurt met een reden, wordt er weleens gezegd. Maar bij de Zuivelhoeve vinden we niet dat er altijd een gedachte hoeft te zitten achter het geven van een cadeaupakket voor personeel. De onverwachte cadeaus zijn tenslotte het leukst en dat is op de werkvloer niet anders!

Favoriete cadeaupakketten voor werknemers

Het moeilijke aan cadeaupakketten voor werknemers is dat je niet altijd weet wat je collega op de administratie of je collega van HR graag snackt ’s avonds. De Zuivelhoeve heeft de pakketten daarom op zo’n manier samengesteld, dat er altijd wel wat in het pakket zit dat iemand lust. Onderstaande top-3 laat je kennismaken met de favoriete Zuivelhoeve cadeaupakketten voor personeel:

  • Zoete verrassing: vrouwen kunnen hun geluk vaak niet op als ze horen dat er chocolade in huis is! En daarom leent dit pakket zich uitstekend voor de vrouwelijke collega’s. De chocolade cookie fudge is zo glibberig, dat de lekkernij bijna aan je tong blijft plakken. Naar een Twents gebruik mag ook de arretjescake niet ontbreken in dit pakket.
  • Worstenpakket: of je worst lust? Nou, de meeste mannen wel. En daarom kunnen de mannelijke collega’s hun hart ophalen met dit pakket, dat worsten bevat uit verschillende delen van Europa. Schenk de Weizen maar vast in en laat het smullen beginnen!
  • Klein maar fijn: wil je je werknemers verrassen, zonder daarbij te overdrijven? De hoeveelheid in dit pakket is precies goed! De doos houdt een goeie balans tussen noten, kazen en worsten, waardoor je het beste van het beste hebt in één luxe verpakking!

Zuivelhoeve

Verras nu je werknemers met een pakket van de Zuivelhoeve! Onze winkels zijn sterk ingespeeld op zakelijke bestellingen, waardoor je bij ons de mogelijkheid hebt om een offerte aan te vragen. En wil je verschillende pakketten voor diverse collega’s kopen? Ook dat is geen enkel probleem. Vraag nu direct naar de voorwaarden en start de verrassing!