Filters tonen

Jubileum cadeau

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Jubileum cadeau

Bij Zuivelhoeve weten we dat een jubileum een bijzondere mijlpaal is die gevierd moet worden. Of het nu gaat om een jubileum van een huwelijk, werkjubileum of een speciaal moment, wij helpen je graag voor het samenstellen van het beste cadeau pakket voor het jubileum. Met onze uitgebreide selectie van hoogwaardige zuivelproducten en zoetige lekkernijen zorgen wij ervoor dat jouw cadeau een onvergetelijke indruk achter laat.

Uniek cadeau voor jubileum

Bij Zuivelhoeve geloven we in het geven van cadeaus die een verhaal vertellen en een persoonlijke touch geven. Daarom hebben we een exclusieve collectie samengesteld die zowel smaakvol als stijlvol zijn. Van luxe tapasgerechten en ambachtelijke bereide kazen tot heerlijke chocoladetraktaties en verfijnde wijnen, met ons assortiment bieden we voor ieder wat wils.

Cadeau jubileum: samen genieten

Een jubileum is een moment om te delen en dit begrijpen wij bij Zuivelhoeve dan ook maar al te goed. Daarom bieden wij ook pakketten die geschikt zijn als jubileum cadeau en perfect zijn om samen van te genieten:

  • Groots genieten: de naam zegt het al, dit pakket is perfect om te delen! Dit goed gevulde pakket bevat onder andere: O’lde Zuivelhoeve, fuet mini, Louise de LÓiseau, chocolade pindarotsjes wit, chocolade truffels, dipstokjes pesto en nog veel meer!
  • Hollandse lekkernij: ben jij een groot van van de Hollandse keuken? Dan is dit pakket de ideale uitkomst! Het pakket komt met een fles sap, twee speciaalbiertjes en een heerlijke verzameling aan noten, Hollandse kaas en worst. Perfect om te delen met je gezin!
  • Zoet en hartig borrelgenot: dit pakket is dé perfecte uitkomst om voor zowel de zoetekauw als hartige borrelaar iets op tafel te zetten en bevat: een stuk vers gesneden kaas, fles Zh. rode wijn, flesje speciaal bier, Spaanse fuet, Provençaalse pinda’s, pindarotsen van melkchocolade en Italiaanse koekjes.

Personalisatie en service

Bij Zuivelhoeve weten wij dan ook maar al te goed dat elk cadeau uniek is en daarom persoonlijke aandacht verdient. Daarvoor bieden wij de mogelijkheid om cadeaus te personaliseren. Voeg een leuke boodschap te of laat het cadeau feestelijk inpakken. Wacht niet langer en bestel nu jouw Jubileum cadeau voor een unieke en onvergetelijke ervaring!