Filters tonen

Kerstcadeaus

33 resultaten

|
Sorteer op:

Perfect op maat gemaakte pakketten: dát is waar wij naar streven. Bij Zuivelhoeve geven wij u de kans om een pakket volledig naar eigen wens samen te stellen. Selecteer bijvoorbeeld uw favoriete kaas, lievelingsnootjes of -vleeswaren of voeg een persoonlijk item toe. Een cadeau met een persoonlijk tintje maakt het voor zowel de gever als voor de ontvanger een uniek moment. Zo maken wij graag het verschil.

Klassieke Kerstpakketten

Al vele jaren maken wij in grote en kleine aantallen kerstpakketten vanuit onze eigen winkels. Hiervoor branden wij onze noten dagvers en snijden wij de kazen vers van het mes. Als specialist vinden wij het belangrijk om een kwalitatief maar ook vernieuwend assortiment aan te bieden waar streekgebonden en eerlijke producten centraal staan.

Cadeau door de brievenbus

Laat uw pakketje eenvoudig bezorgen in de vorm van een brievenbuspakketje. Het pakket wordt  door de brievenbus bezorgd waardoor niemand thuis hoeft te blijven om het pakket aan te nemen. Dit maakt het geven van een brievenbuspakket handig en compact. Een cadeau waarmee u iemand écht kunt verrassen. Onze brievenbuspakketten zijn beschikbaar in vele thema’s, zo is er altijd een brievenbuspakket dat aansluit bij uw wensen. Van Hollandse heerlijkheden tot Spaanse specialiteiten: alles komt als een verrassing door de brievenbus. Bijzonder, uniek en zeer handig voor gever en ontvanger.

Van Bon naar Bon Appétit

Zoveel unieke mensen – zoveel unieke smaken. Hierdoor is het soms lastig om een pakket te vinden dat volledig bij de wensen van uw collega’s of werknemers aansluit. Met de Zuivelhoeve-cadeaubon kan iedereen het perfecte pakket zelf samenstellen en uitzoeken: flanerend door één van onze 75 Zuivelhoeve-winkels of juist comfortabel thuis op onze webshop. Iedereen kan zo op zijn eigen manier een pakket samenstellen. U geeft het cadeau, wij doen de rest!

Bent u er nog niet helemaal uit? Kom gerust langs in één van onze winkels of bezoek onze website zuivelhoeve.nl en laat u verrassen door onze bijzondere producten.
Wij helpen u graag in de zoektocht naar het perfecte cadeau.