Filters tonen

Borrelpakket verjaardag

38 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket verjaardag

Vier jij binnenkort je verjaardag? Of wil je juist een jarige verrassen met een leuk cadeau? Denk dan eens aan een borrelpakket verjaardag van de Zuivelhoeve! Omdat wij houden van feestjes, borrelen en gezelligheid weten wij als geen ander welke borrelhapjes er echt niet mogen ontbreken voor een verjaardag om nooit te vergeten.

Om het jou extra makkelijk te maken, hebben we bij de Zuivelhoeve een breed assortiment aan kant en klare borrelpakketten voor de verjaardag. Van rijkelijk gevulde borrelpakketten tot klein maar fijne brievenbuspakketjes, met onze pakketten haal je binnen no-time alle borrel-basics in huis voor een geslaagd verjaardagsfeestje!

Borrelpakket cadeau verjaardag

Op zoek naar een leuk & origineel verjaardagscadeautje, maar heb je weinig tijd of gebrek aan inspiratie? No worries! Wij hebben namelijk de leukste, lekkerste verjaardagscadeaus alvast voor je samengesteld. We hebben voor ieder wat wils, zo verras de echte vleeseter bijvoorbeeld met ons Worstenpakket, voorzien van zes verschillende worsten en een heerlijk speciaal biertje!

Ben je toch op zoek naar een ander soort cadeaupakket voor de verjaardag? Bekijk dan hier de rest van onze cadeaupakketten voor wijnliefhebbers, bierliefhebbers, kaasliefhebbers, chocoladeliefhebbers, you name it!

Borrelbox verjaardag: alles in huis!

Een borrelpakket is niet alleen een leuk verjaardagscadeau, maar ook heel handig als je zelf een verjaardagsfeestje wilt organiseren. Onze pakketten bevatten namelijk al het lekkers dat echt niet mag ontbreken op de borrelplank. Met de aanschaf van zo’n pakket bespaar je jezelf een heleboel tijd, want je hoeft namelijk niet meer afzonderlijk naar de supermarkt, slager, kaasboer en chocolaterie voor al je borrelhapjes. Weg met die verjaardag stress dus!

En welk pakket is er beter voor het vieren van je verjaardag dan ons ‘Proost op ’t leven’ pakket? Dit borrelpakket is voorzien van een vers gesneden stuk oude kaas, macadamiamix, Franse worst, Spaanse fuet knoflook, Kaasdip Mosterd Dille, Rode Pory en Soy Bean crackers en natuurlijk een flesje cava om het nieuwe levensjaar met een goede fles bubbels af te trappen.

Verjaardag borrelpakket bestellen

Ben je voldoende overtuigd van de Zuivelhoeve borrelpakket voor een verjaardag? Doe dan een online bestelling in onze webshop. Weet jij precies wat je voor de ander moet halen en wil je zelf een mooi borrelpakket verjaardag voor diegene samenstellen? Geen probleem! Kom langs in een van onze winkels en we helpen je graag verder.