Filters tonen

Borrelhapjes verjaardag

41 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelhapjes verjaardag

Borrelhapjes op de verjaardag kunnen sterk van invloed zijn op de manier waarop je gasten terugkijken op je feestje. Want zeg nou zelf: een goede party start met lekkere borrelhapjes op een verjaardag toch? Als je je genodigden eens goed in de watten wil leggen, bestel jij je borrelhapjes voor de verjaardag bij de Zuivelhoeve. De Zuivelhoeve biedt haar klanten A-kwaliteit snacks uit binnen- en buitenland, waar de smaak van afdruipt! Dat wil je niet missen toch?

Zet de borrelhapjes alvast klaar voor je verjaardag start. De tafeltjes zien er zo niet zo kaal uit en daarnaast hebben de eerste gasten die binnendruppelen direct wat te knabbelen. Kom eens verrassend uit de hoek en bestel jouw borrelhapjes voor de verjaardag bij de Zuivelhoeve!

Proef nu onze originele verjaardag borrelhapjes

Er is zoveel te proeven, dat het leven te kort is om standaard borrelhapjes voor te schotelen op de verjaardag. Bitterballen, schijfjes leverworst of plakjes komkommer. Afgezaagder vind je de verjaardag borrelhapjes niet in Nederland. Dat moet anders kunnen, vonden wij bij de Zuivelhoeve! Tref hieronder onze meest originele verjaardag borrelhapjes:

  • Moon Craxs: moon craxs sluiten aan op vele smaakprofielen. En daarom kun je deze hartige snacks prima voorschotelen op je verjaardag! De smaak van Moon Craxs wordt gekenmerkt door een harmonieuze balans tussen hartig, zoutig en kruidig. De lichte krokante structuur dankt het aan maïs en rijstmeel dat gebruikt wordt.
  • Dadelbrood: zoetekauwen halen hun hart op met het dadelbrood van de Zuivelhoeve. Gedroogde dadels (die erg populair zijn in Marokko) worden gebruikt bij het productieproces. Het dadelbrood is gemakkelijk in stukjes te snijden, waardoor het te delen is met alle aanwezigen.
  • Haknougat: haknougat hebben we beschikbaar in alle kleuren van de regenboog! De amandelsnoepjes zijn zo zoet, dat je tanden er bijna van afvallen! Yummie.

Andere lekkere borrelhapjes voor op de verjaardag

Is dat dan alles? Natuurlijk niet, want de Zuivelhoeve biedt nog genoeg andere lekkere borrelhapjes aan voor op de verjaardag. Klanten van de Zuivelhoeve raken maar niet uitgepraat over onze fudge. Het vanille extract is dusdanig sterk aanwezig, dat je maar door blijft eten in deze plakkerige snoepjes. Zoals je weet is de distributie van kaas ons op het lijf geschreven. Maar de rol van producent van kaasbolletjes nemen we ook graag op ons. De kaassnippers zijn precies lang genoeg gesmolten, dat de kaas op de bolletjes een eigenzinnige smaak krijgt. Van pinda’s hebben we ook uiteenlopende borrelhapjes voor op de verjaardag gemaakt. Dus waar ga jij voor: de karamel zeezout pindarotsen of wasabi peanuts?

Borrelhapjes verjaardag kopen

Wil je dit jaar uniek zijn en de dertien-in-een-dozijn borrelhapjes voor op de verjaardag achterwege laten? Kom dan je borrelhapjes voor op de verjaardag kopen bij de Zuivelhoeve. Je kan de snacks in je virtuele winkelwagen stoppen, maar je bent ook van harte welkom om één van onze vestigingen te bezoeken.