Filters tonen

Borrelbox Alkmaar

12 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelbox Alkmaar

Er kan niet over Alkmaar gesproken worden, zonder dat er ook maar één woord gerept wordt over kaas, waar deze Noord-Hollandse stad om bekendstaat. Mede daarom is een borrelbox in Alkmaar van de Zuivelhoeve een uitstekend idee. Onze borrelbox in Alkmaar is gevuld met allerhande lekkernijen uit de regio, maar ook daarbuiten. De borrelbox in Alkmaar is heerlijk om te delen met je geliefde, maar leent zich ook goed voor een avondje doorzakken met vrienden of kennissen.

De Zuivelhoeve biedt een keur aan borrelboxen uit Alkmaar aan, zodat je voor ieder borrelavondje nieuwe producten kunt uitproberen uit het rijke assortiment dat we rijk zijn. Interesse in het kopen van zo’n box? Op deze pagina krijg je er meer informatie over.

Welke borrelboxen kan ik verwachten bij de Zuivelhoeve?

Open je onze pagina met borrelboxen voor het eerst, dan zul je de verscheidenheid aan mogelijkheden direct opmerken. De Zuivelhoeve heeft maar liefst 21 subsoorten voor je samengesteld, bestaande uit een varia aan delicatessen. Aangezien het te veel is om elke borrelbox uit Alkmaar een podium te geven, stippen we er 3 voor je aan.

  • Boeren borrelbox. Een heerlijke borrelbox met jong belegen kaas, boerenkaas en andere lekkernijen.
  • Worst kaas scenario. In deze heerlijke borrelbox zitten verschillende worsten uit Nederland of Frankrijk, maar natuurlijk ook kaas!
  • Wijn borrelbox. Open de wijn maar en geniet van deze mooie borrelbox met oude kaas, een dipje en nog veel meer lekkers!

Borrelplank Alkmaar

Een borrelplank in Alkmaar bestel je gemakkelijk via de webshop van de Zuivelhoeve. Nadat de borrelbox van jouw voorkeur bekend is bij ons, gaat jouw lokale kaas- en notenmeester voor je aan de slag. Onze vestiging in Alkmaar is gesitueerd op een zeer traditionele locatie in de Kaasstad. Je treft deze Zuivelhoeve-winkel aan de Magdalenenstraat, dat op een steenworpafstand ligt van het Waagplein.

Het Waagplein is iedere vrijdag (april t/m september) namelijk het decor van de Kaasmarkt. Al bijna 700 jaar spelen handelaren en kopers van kaas hier handjeklap, met als doel om het gele goud zo goed mogelijk te (ver)kopen. Koop je een borrelplank in Alkmaar bij de Zuivelhoeve, dan laten we dit onderhandelingsspel achterwege. Bij ons betaal je gewoon een vaste prijs voor je kaas en toebehoren, zodat je weet waar je aan toe bent. Net zo makkelijk!

Borrelplank bestellen Alkmaar

Overtuigd van de kwaliteit van de Zuivelhoeve? Kom dan je borrelplank bestellen in Alkmaar bij onze vestiging of kies voor de makkelijke weg door het online te doen. Overigens is Alkmaar niet de enige plek waar je een verrukkelijke borrelbox bestellen kunt. Hieronder vind je de overige plekken waar je bij ons terechtkunt voor een pakket met lekkernijen:

Borrelbox Zwolle
Borrelbox Den Bosch
Borrelbox Amsterdam
Borrelbox Utrecht