Filters tonen

Brievenbus cadeau medewerkers

10 resultaten

|
Sorteer op:

Zoek je brievenbus cadeaus voor je medewerkers?

Het versturen van een geschenk door de brievenbus is een leuke manier om je personeel te laten zien dat je ze waardeert. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, want alles kan makkelijk worden verstuurd naar het gewenste adres. Bij Zuivelhoeve helpen we je graag om het ideale cadeau op te sturen. Zuivelhoeve weet dat je medewerkers dit graag in ontvangst zouden willen nemen. Wij hebben verschillende brievenbus geschenken die vol verrassingen zitten én waar je personeel niet voor thuis hoeft te blijven. Onze pakketten passen namelijk door alle brievenbussen binnen Nederland, super handig!

Verschillende brievenbus cadeaus

Wij zeggen altijd: zoet en zout maakt iedereen blij. Daarom zitten er in onze samengestelde brievenbus cadeaus een lekker stuk kaas, noten, worst, tapas en zoetwaren. Bij de Zuivelhoeve zijn er verschillende geschenken gemaakt waarbij wij zeker zijn dat je medewerkers gaan genieten. Zo hebben we namelijk:
Van alles wat brievenbus
Hollands of boerderij
Borrel
Zoet
Italiaans of Spaans

Natuurlijk kan je ook langs een van onze Zuivelhoeve winkels om je eigen brievenbus cadeau samen te stellen voor je personeel. Staat de speciale dag pas later gepland? Bij ons kan je dit van te voren al bestellen zodat wij het op de gewenste leverdag afleveren. De brievenbuspakjes zijn voorzien van een Track&Trace code. Zo kan je altijd in de gaten houden wanneer jouw cadeaus worden bezorgd.

Medewerkers blij maken?

Wij willen je absoluut helpen met het blij maken van je medewerkers! Daarom zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit en helpen de lokale winkeliers je met veel liefde het cadeau voor te bereiden.

Om de beste keuze te maken is het natuurlijk handig om even te checken wat je medewerkers nou wel en niet eten. Zo kan je het geschenk zo gepersonaliseerd mogelijk maken. Geloof ons: dat is wat je personeel het leukste cadeau vindt!

Zakelijk

Bij de Zuivelhoeve hebben we er voor gekozen om niet te werken met een minimale afname. Zo is het voor ieder bedrijf aantrekkelijk om een brievenbuspakket te versturen. Hierdoor kan iedereen een brievenbus cadeau versturen. Wil je een offerte maken of voeg de gewenste pakketten direct toe aan een offerte via de productpagina. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op!