Filters tonen

Borrelbox Den Bosch

12 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelbox Den Bosch

Bosschenaren en Brabanders worden vaak bestempeld als Bourgondiërs en dat is niet zo frappant als je bedenkt dat deze groep een borrel of snack niet snel overslaan. Een borrelbox uit Den Bosch zal dan ook met open armen ontvangen in het zuiden des lands. De Zuivelhoeve heeft diverse varianten van de borrelbox in Den Bosch samengesteld, bestaande uit kwaliteitskazen, gekruide of gesuikerde noten, metworst en verfrissende dipsauzen die je nog nooit eerder proefde.

Onze borrelbox is in Den Bosch op te halen, maar we versturen het pakket net zo lief naar het adres dat jij voor ogen hebt. Laat het aan huis komen, verstuur het naar kantoor voor een goede vrijdagmiddagborrel of verwonder je vriend of vriendin met een borrelbox van de Zuivelhoeve.

Voor elke gelegenheid een borrelplank Den Bosch

Een borrelplank uit Den Bosch heeft nog nooit voor teleurgestelde gezichten gezorgd! En mede daarom kun je het niet fout doen als je initieert om een borrelbox te bestellen bij de Zuivelhoeve.

Een babyshower is zo’n typisch moment waarop de borrelplank in Den Bosch voor een extra dimensie kan zorgen om de zwangere een onvergetelijke dag te bezorgen. Vanwege onze toereikende productkennis maken we de box graag zwangerproof. We bevelen kazen aan die opgenomen kunnen worden in het pakket en vervangen de alcoholische flessen voor non-alcoholische exemplaren, zodat er veilig geborreld kan worden.

Het vrijgezellenfeest is een andere aangelegenheid waarbij de box voor een leuk extraatje zorgt. Het zorgt voor een goede bodem en tevens is het de aftrap van een gezellige avond met vrienden. Andere gelegenheden waarbij de box goed tot zijn recht komt, zijn verjaardagen, buurtfeesten, vrijdagmiddagborrels, slagingsfuifjes of gewoon op een willekeurige avond in de week.

Waarom een borrelbox Den Bosch van de Zuivelhoeve?

Door een borrelbox in Den Bosch van de Zuivelhoeve te kopen, support jij lokaal. De Zuivelhoeve is namelijk gevestigd aan de Kolperstraat en mede dankzij jouw inbreng heeft ook deze winkel bestaansrecht. Onze boxen worden dus niet verstuurd vanuit een magazijn ver van jou vandaan, maar gewoon in de nabijheid. En dat proef je! Onze keurmeesters in de winkels hebben verstand van zaken en weten kwaliteitsproducten met elkaar te combineren tot een heerlijke borrelbox, waarbij versheid hoog in het vaandel staat.

Borrelplank bestellen Den Bosch

Fantaseer jij over een heerlijk avondje doorzakken met je vrienden of familie? Kom dan je borrelplank bestellen in Den Bosch bij de Zuivelhoeve. Het gemakkelijkst is het om je order online te plaatsen, maar bij specifieke (dieet)wensen is het eenvoudiger om ons te bezoeken in de winkel. Onze vakspecialisten denken dan graag met je mee over je wensen, zodat jij straks echt met een goed gevoel aan je borrelbox kunt beginnen in Den Bosch.