Filters tonen

Cadeaupakket nieuw huis

25 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket nieuw huis

Het bod van jouw vriendin en haar partner op hun droomhuis is geaccepteerd en dat betekent dat er definitief een verhuizing zit aan te komen. Om dit heugelijke moment te vieren, verwen je haar met een cadeaupakket voor een nieuw huis van de Zuivelhoeve. Een cadeaupakket voor een nieuw huis bevat allerlei delicatessen, die extra goed smaken als je je realiseert dat de huizenjacht definitief ten einde is. De hapjes zijn namelijk zo verrukkelijk, dat je in één oogopslag de stress van de afgelopen periode achter je laat.

Een cadeaupakket voor een nieuw huis is te verzenden naar het nieuwe thuisadres van de ontvanger. Maar als je het leuker vindt om het cadeaupakket voor een nieuw huis zelf te overhandigen, staat het je ook vrij om de doos op te halen bij de dichtstbijzijnde Zuivelhoeve vestiging. Zoek hier jouw favoriet uit en laat het smullen spoedig beginnen!

Cadeaupakket nieuwe woning

Wie denkt dat een cadeaupakket voor een nieuwe woning alleen gegeven mag worden aan de nieuwe eigenaren van een huis, heeft het mis. Dit cadeaupakket voor een nieuw huis is namelijk uitstekend te gebruiken als basis voor je eigen housewarming. Natuurlijk behoort het zelf samenstellen van je hapjes tot de mogelijkheden. Maar na een zenuwslopende periode vol bezichtigingen en bezoekjes aan makelaars en notarissen, is het ook weleens prettig om voor de gemakkelijke weg te kiezen.

Een leuke manier hiervoor, is om het cadeaupakket voor een nieuw huis als verrassing voor je partner te kopen voorafgaand aan de housewarming. Kies het pakket uit dat de hapjes bevat waar je wederhelft het meest gelukkig van wordt, zodat het in ieder geval niet aan de voorbereiding zal liggen.

Tips bij het nieuwe woning cadeaupakket

Indien je interesse hebt in het geven van een nieuwe woning cadeaupakket, wil je het plezier van geven natuurlijk maximaal benutten. Om je een eindje op weg te helpen, heeft de Zuivelhoeve hieronder wat tips voor je opgesteld:

  • Bezorg het op de dag van de sleuteloverdracht: Om de dag van de sleuteloverdracht extra bijzonder te maken voor het stel dat gaat verhuizen, laat je het cadeaupakket voor het nieuw huis op dezelfde dag bezorgen. De trotse nieuwe huisbezitters hoeven ’s avonds zo niet naar een kaal bijzettafeltje te kijken!
  • Schrijf er een kaartje bij: Kaas of worst zegt meer dan duizend woorden, maar soms wil je je gevoel toch nog even op papier zetten. Voeg een kaartje aan het nieuwe woning cadeaupakket toe om het wat persoonlijker te maken!
  • Leg het pakket in de tuin: Komt het stel vlak bij je wonen? Verstop het pakket dan daags voor de housewarming in de tuin van de nieuwe bewoners. Groter worden de verrassingen niet, lekkerder wel.

Zuivelhoeve

Heb je een pakket gezien van de Zuivelhoeve die je graag wilt geven? Maak dan een account aan in onze webshop en doorloop ons vereenvoudigde bestelproces. Je beslist zelf of je het pakket door ons laat versturen, of dat je hem liever ophaalt in de winkel. Voor bestellingen onder de €35,00 rekenen we €5,45 extra; de Zuivelhoeve neemt de verzendkosten voor haar rekening bij een bedrag dat daarboven ligt.