Filters tonen

Borrelplank

26 resultaten

|
Sorteer op:

Heb je dit weekend een verjaardag of bedrijfsuitje te vieren? Bestel dan één van de borrelplanken van Zuivelhoeve en maak jouw feestje helemaal compleet! Van jonge kaas tot oude kaas en van metworst tot Spaanse fuet, de borrelplankhapjes bieden onwijs veel mogelijkheden. Een houten plank kan worden meegeleverd bij jouw hapjes, waardoor je de lekkernijen er alleen nog maar zelf op hoeft te plaatsen! Hier betaal je dan borg voor.

Eigen borrelplank samenstellen

Wil jij zelf bepalen welke hapjes er uiteindelijk prijken op jouw borrelplank? Een eigen borrelplank samenstellen was nog nooit zo makkelijk! Dit kan in onze webshop, maar ook in onze winkels. Naast onze Hollandse en buitenlandse kazen hebben wij een ruim assortiment aan noten, worsten, olijven, zuivel, tapenades, wijnen en andere specialiteiten. Onze borrelplanken zijn zorgvuldig samengesteld door onze kwaliteitsmeester met de lekkerste borrelhapjes en dat proef je!

Borrelplank kant-en-klaar kopen

Vind je het moeilijk om zelf de hapjes te kiezen? In onze webshop en winkels kun je kant en klare borrelplanken kopen. Zo maken wij het kiezen van een borrelplank makkelijker voor je! Een borrel met 10 of met 50 personen, dat maakt ons niet uit! De borrelplanken van Zuivelhoeve zijn te bestellen in verschillende formaten. Je kunt kiezen uit de kleine, middelgrote en grote uitvoering. Op deze manier is er voor elk wat wils. Heb jij liever een borrelplank met minder olijven en meer kaas? Laat het ons gerust weten, want elke plank is flexibel in te delen. Zo wordt iedere borrel een feestje!

Een borrelplank bestellen bij jouw lokale Zuivelhoeve

Een borrelplank bestellen bij jouw lokale Zuivelhoeve is ook mogelijk. Vind bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten voor op de borrelplank.

Wij doen ons best om jouw borrelplank zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen. Daarom kun je ter plekke de producten proeven die jij het liefst op de borrelplank ziet. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelling op maat wordt gemaakt! Vraag je je af wat je allemaal nodig hebt voor een borrel met 10, 30 of misschien wel 80 personen? Of bestel makkelijk je borrelplank in bijvoorbeeld Utrecht of Den Haag. Ook dat zijn vraagstukken die je kwijt kunt bij onze Zuivelhoeve winkels!