Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Zuivelhoeve is een franchiseorganisatie met meer dan 90 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Alle winkels bevinden zich op A1-locaties, ingericht in dezelfde herkenbare huisstijl. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Wij geloven dat lekker eten alleen lekker en gezond is, als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. Aandacht voor onze klanten, de vakkennis van onze franchisers en het open karakter van de winkel, maakt een bezoek aan de Zuivelhoeve tot een culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terug komen.

Sinds 1981

Al vijf generaties lang wordt er op de Zuivelhoeve boerderij in het landelijke buurtgemeenschap Twekkelo met passie gewerkt. In 1981 richtte Diane Roerink in de oude klompenschuur van haar oma een klein winkeltje in. Daar verkocht zij de ambachtelijke zuivelproducten, welke zij samen met haar man Gerjhan op de boerderij zelf maakte. Al snel volgde er een tweede winkel in Enschede. Met heerlijke zuivel van eigen land, weten de inwoners van Enschede en Twekkelo ons goed te vinden. De zaken lopen goed en al snel volgden er meer Zuivelhoeve winkels.

Sinds 1985 verkopen wij onze zuivel in supermarkten, aan instellingen en cateraars. In 40 jaar zijn wij nationaal en internationaal uitgegroeid tot een bekend Twents merk. Inmiddels zijn onze zuivelproducten verkrijgbaar in onder andere België en Duitsland.

Onze trotse ondernemers aan het woord

Zuivelhoeve Leeuwarden

Anton & Willie, sinds 2012

We zochten na ons internetbedrijf een andere invulling van ons nog 20 jaar durende werkzame leven. Met een familiehistorie in kruidenierswaren, leek Zuivelhoeve voor ons de geschikte formule en niets blijkt minder waar. Het ondernemen bij Zuivelhoeve past ons perfect. Bij de organisatie word je indien nodig goed ondersteund en begeleid. Er is daarbij ook veel ruimte om goed zelfstandig te kunnen ondernemen.

Het is een feest om elke dag met de lekkerste producten te mogen werken. Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze winkel, ons team en al onze geweldige klanten.

Zuivelhoeve Bergen op Zoom

Rachel & Benjamin, sinds 2018

Wij zijn in december 2018 begonnen met ons avontuur in Bergen op Zoom. Wij werkten allebei in de horeca in Leeuwarden toen wij via Anton (Zuivelhoeve Leeuwarden) bij Zuivelhoeve terecht zijn gekomen. Het vertrouwen dat zij na het eerste gesprek in ons hadden, samen met het bekijken van de winkel, gaf voor ons de doorslag om ervoor te gaan. Wij hebben alles opgezegd in Leeuwarden en zijn naar Brabant verhuisd. Totaal onervaren en vol enthousiasme zijn wij erin gestapt. Inmiddels kunnen wij terugkijken op de beste beslissing van ons leven.

Het mooie aan de Zuivelhoeve formule vinden wij dat je echt bij een familie binnenkomt. Zo kent Diane Roerink iedereen persoonlijk, kun je altijd bellen en heb je een persoonlijke winkelbegeleider die regelmatig langskomt en waarmee je alles kunt bespreken. De formule is transparant, eerlijk en heeft een duidelijk verdienmodel. Zo krijg je elke week een omzetoverzicht van alle winkels.

Het werkt voor ons ontzettend fijn om onderdeel van een formule te zijn. Zo krijg je elke maand promotiemateriaal opgestuurd, wordt de reclame gemaakt vanuit de Zuivelhoeve en heb je een groot netwerk van mede-ondernemers. Je hebt als ondernemer de vrijheid om de winkel te draaien op de manier die het beste bij je past.

Wij zouden iedereen aanraden om voor de Zuivelhoeve te kiezen, er wordt echt gedacht vanuit de franchisenemer. Je krijgt ontzettend veel energie van het klantcontact en het werken met de mooie producten. Omarm de franchise formule en kijk naar de voordelen die ze meegeven.

Zuivelhoeve Tubbergen

Henk-Jan, sinds 2011

Ik ben bij de Zuivelhoeve begonnen met een kleine winkel van 40m2 in Almelo (2005-2015). In 2011 een tweede en mijn huidige vestiging geopend in het mooie Tubbergen. Door de jaren heen heb ik Zuivelhoeve zien groeien tot een professioneel geleide organisatie met een groot aantal enthousiaste collega ondernemers. Daarbij een hoofdkantoor dat meedenkt met de ondernemer. Constant vernieuwend bezig zijn met het steeds veranderende consumentengedrag, bij de Zuivelhoeve tel je mee.

Het allerleukste aan mijn winkel vind ik het bezig zijn met mijn ruime en diverse assortiment, maar bovenal het contact met de klant. Zorgen voor een gastvrij gevoel, waardoor de klant enthousiast blijft en weer terugkomt met plezier. Dat is waar ik energie van krijg!

Ben je enthousiast geworden?

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • DD dash MM dash JJJJ