Filters tonen

Notenmix

10 resultaten

|
Sorteer op:

Een notenmix is een mix van verschillende soorten noten. De notenmixen kunnen op allerlei verschillende manieren worden samengesteld. Zuivelhoeve heeft een grote variatie aan noten in alle soorten en maken. Wij verkopen onder andere gekruid of ongekruide walnoten, pinda’s, cashewnoten en macadamianoten. Je kunt ook zelf een notenmix samenstellen bij ons in de winkel, maar om het makkelijker te maken hebben wij een aantal verrassende notenmixen voor u samengesteld. Houd je van een geroosterde of gebrande notenmix? Of ga je liever voor een zoete notenmix met cranberries? Ons assortiment heeft voor iedereen een perfecte notenmix.

Gezonde notenmix

Een notenmix is niet alleen een verrassend lekkere snack, maar ook een gezonde. Elke noot bevat de beste onverzadigde vetten, het voedingscentrum raad daarom aan om elke dag een handje noten te nuttigen. Notenmixen zijn niet alleen uitsteken te consumeren als snack, maar worden ook steeds meer gebruikt in salades en gerechten.

Japanse notenmix

Wij verkopen ook Japanse mixen in onze winkel. Japanse mix is een graag geziene gast op menig tafel. Zowel thuis voor de buis of bij een verjaardag. Japanse mixen ook wel bekend als rijstzoutjes heeft als hoofdbestanddeel rijstebloem en worden op smaak gebracht met onder andere sojasaus, zeewier (nori) en sesamzaad. Onze Japanse mixen zijn er in alle soorten en maten, van rond tot vierkant en van zoet tot zout. Ook verkopen wij natuurlijk een mix van verschillende smaken.

Vers gebrande noten

Bij de Zuivelhoeve winkels worden de rauwe noten dagelijks vers gebrand. Dit geeft naast de overheerlijke geur, ook een kwalitatief zeer onderscheidend product. Door het zelf branden van deze noten, in de olie van de noot zelf, blijven de voedingsstoffen beter in de noot bewaard en komt de smaak beter tot zijn recht. Naast de pure smaak van onze vers gebrande noten, bieden wij ook eigen gekruide noten aan.

Noten bestellen

Onze noten zijn te bestellen op onze webshop. Je kiest jouw favoriete notenmix en geeft vervolgens het aantal gram aan. De bestelling kun je ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Verschillende notenmixen zijn ook te vinden in een aantal van onze cadeaupakketten, extra leuk om te geven in combinatie met onze kazen en onze andere specialiteiten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel! Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.