Filters tonen

Worst

14 resultaten

|
Sorteer op:

De lekkere en authentieke worsten van Zuivelhoeve zijn natuurlijk van hoge kwaliteit. We verkopen niet alleen worst van eigen bodem, maar ook Franse, Italiaanse en Spaanse soorten in alle smaken. Deze worden speciaal voor ons gemaakt in een bergachtig gebied. Hier heersen de perfecte omstandigheden voor het droogproces van de worsten. Ook de worsten van eigen bodem zijn op ambachtelijke en duurzame wijze verwerkt. Neem bijvoorbeeld die van Brandt & Levie, zijn gebruiken enkel vlees van eigen biologische varkens die leven bij bevriende boeren.

Droge worst

Het assortiment van Zuivelhoeve bevat worst in alle soorten en maten. De worst komt aan zijn intense smaak door het langdurige rijpingsproces. Hierbij zijn elementen als windsnelheid, luchtvochtigheid en temperatuur van grote invloed. Dit is dan ook de reden dat de tijd van het drogingsproces nooit helemaal hetzelfde is. Daarnaast heeft ook de dikte hier invloed op, afhankelijk van de genoemde factoren drogen de worsten gemiddeld 3 tot 8 weken bij een temperatuur van 12 tot 14 graden Celsius.

Hollandse worst

Je begrijpt vast dat we onmeunig trots zijn op onze eigen welbekende Twentse Boer’n metworst met kruidnagel. Deze worden volgens eigen receptuur bereid en in onze winkels gedroogd. Daarnaast verkopen wij met trots de worsten van het goed gehouden Nederlands varken van Brandt & Levie en niet te vergeten ook de authentieke turf gedroogde worsten uit Friesland.

Buitenlandse worst

Zoals gezegd verkopen we bij Zuivelhoeve niet alleen worsten van eigen bodem, maar hebben we ook Franse, Italiaanse en Spaanse soorten in ons assortiment. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

  • Franse worst: Deze heerlijke delicatesse is gemaakt van wild zwijn en beschikbaar in veel verschillende smaken. Dit mooie product wordt gemaakt in een natuurlijke varkensdarm, het velletje kan je dus lekker opeten!
  • Italiaanse worst: natuurlijk mag de Italiaanse worst niet ontbreken, laat jezelf verassen met een heerlijke Italiaanse antipasti.
  • Spaanse worst: Onze Spaanse fuets zijn beschikbaar in meerdere heerlijke smaken zoals hazelnoot, tuinkruiden, truffel, knoflook mosterd en peper. Welke smaak lijkt jou het lekkerste?

Worst kopen bij Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Je kunt onze worst bestellen in de webshop, ook in onze winkels kan je natuurlijk de lekkerste worst kopen. Wilt u het vacuüm verpakt ontvangen? Geen probleem, je kan dit aangeven in het vakje opmerkingen bij de bestelling of melden in de winkel. Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.