Filters tonen

Kaas

148 resultaten

|
Sorteer op:

Kaas eten

Kaas is een prachtig en uniek product. Niet alleen omdat er een grote verscheidenheid aan kazen bestaat, maar ook omdat er zo veel verschillen in kaascultuur en eetmomenten zijn. Zo eet de Nederlander het liefst dunne plakjes kaas op brood of neemt hij blokjes kaas bij een glas wijn. In landen als Italië, Frankrijk en Spanje, maar ook in Engeland, wordt kaas vaak als feestelijke afsluiting van de maaltijd genuttigd. Vaak in combinatie met een glas wijn of port.

Hollandse kazen

Het Hollandse kaas assortiment van Zuivelhoeve kenmerkt zich door de eigen Zuivelhoeve Subliem kazen. Zuivelhoeve kaas is op de plank gerijpte natuurlijke kaas. Daarnaast zijn de Zuivelhoeve kazen gemaakt vanuit het principe: Zorg voor Zuivel. Dit staat voor duurzaam ondernemen en betekent een goede balans in de gehele keten. De melk komt van koeien die lekker buiten grazen, oftewel onze weidekoeien.

Onze boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun melk. Daarnaast hebben we aandacht voor het landschap waarin onze boeren werken en wonen. Dit is een continu proces waarbij de nadruk ligt op de indicatoren die voor de Nederlandse melkveehouderij het belangrijkste zijn: dierenwelzijn, arbeid, landschappelijke waarde, energie en klimaat. Zuivelhoeve heeft de ambitie om de lekkerste en meeste duurzame kaas aan te bieden. Met zorg voor Zuivel zet Zuivelhoeve een belangrijke stap om de keten van koe tot kaas te verbeteren.

Zuivelhoeve Subliem kaas bestellen

Kwaliteit van onze producten staat boven alles. Onze koeien grazen zo veel mogelijk buiten en daardoor smaakt onze kaas nog lekkerder. Van deze duurzame weidemelk, wordt onze kaas op traditionele wijze gemaakt in de groenste kaasmakerij ter wereld.

B.O.B. kaas

Lutjewinkel, een plaats die ligt in Noord-Holland. Daar wordt de beste melk verwerkt tot kaas met een ongekende kwaliteit. Van Jong tot Overjarig met de mooie kermerkende smaken. Al meer dan 100 jaar wordt deze kaas gemaakt in Lutjewinkel. Door de rode zegel laat zien dat de Noord-Hollandse kaas een Beschermde Oorsprong Benaming is.

Kaas bewaren

Kaas is een product dat koel tot koud bewaard moet worden. Wanneer je dit niet doet, dan zal het sneller bederven. Sommige kazen, zoals de Zwitserse kazen of de harde gedroogde kazen kunnen probleemloos buiten de koeling bewaard worden. Maar de meeste kazen houden zich het beste wanneer ze gekoeld zijn.

Kaas online bestellen

Wil jij graag online kaas bestellen? Dit kan bij Zuivelhoeve. Bekijk gauw onze producten in de webshop. Wil jij kaas in de winkel kopen? Kom gerust eens langs in één van onze winkels om kaas te kopen. Een tip van het huis, proef eens een stukje fenegriek kaas, brokkelkaas, pesto kaas of truffelkaas.