Bezorgen

Bezorgen

Mogelijkheid uw bestelling gratis af te halen in de winkel of thuisbezorging: €5,35 (Borrelplanken zijn enkel af te halen in de winkel)

Besteld voor 10 uur                    → Geleverd in 1 werkdag
Besteld tot 23:59                        → Geleverd in 2 werkdagen
Zaterdag en zondag                  → Geleverd in 2 werkdagen

Let op! In verband met de drukte is de mogelijkheid gratis bezorging binnen vestigingsplaats niet standaard mogelijk, alleen in overleg met uw lokale ondernemer.

Verder kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling via PostNL langer duurt dan dat u gewend bent. Wij houden u op de hoogte via de track & trace informatie die u per e-mail ontvangt na het verzenden van uw pakket. Bestellingen worden niet op zondag uitgeleverd, tenzij anders door uw winkel is aangegeven.

 

 Uw bestelling ophalen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van onze winkels om extra inspiratie op doen of je door onze medewerkers te laten adviseren. Als je een bestelling plaatst via de webshop, kun je de afhaaldag zelf bepalen.

Heeft dit antwoord je niet verder geholpen? Stuur dan een mailtje naar: webshop@zuivelhoeve.nl en wij reageren z.s.m.! Liever direct contact? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel.

Nieuwsbrief