Bezorgen

Hoeveel kost een bezorging?

Wij hanteren €5.95 per adres. Bij bestellingen boven de €35,- versturen wij de bestelling naar 1 adres binnen Nederland gratis. Het afhalen van een bestelling bij een vestiging is natuurlijk altijd gratis.

  • Wat zijn jullie levertijden?

Wij zullen er alles aan doen om het pakket op tijd bij de ontvanger te krijgen. Je kunt hiervoor jouw gewenste leverdag tijdens het bestelproces aangeven.
Over het algemeen hanteren wij de volgende tijden:
Besteld voor 10 uur                    → Geleverd in 1 werkdag
Besteld tot 23:59                        → Geleverd in 2 werkdagen
Zaterdag en zondag                  → Geleverd in 2 werkdagen

Verder kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling via PostNL langer duurt dan dat je gewend bent. Omdat wij met derden werken, kunnen wij het behalen van de gewenste leverdag niet garanderen. Wij houden je op de hoogte via de track & trace informatie die je per e-mail ontvangt na het verzenden van uw pakket. Bestellingen worden niet op zondag uitgeleverd, tenzij anders door uw winkel is aangegeven.

  • Kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling gratis op te halen in één van onze winkels om extra inspiratie op doen of je door onze medewerkers te laten adviseren. Als je een bestelling plaatst via de webshop, kun je de afhaaldag zelf bepalen.

Heeft dit antwoord je niet verder geholpen? Stuur dan een mailtje naar: webshop@zuivelhoeve.nl en wij reageren z.s.m.! Liever direct contact? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel.

  • Kan ik mijn bestelling naar verschillende adressen versturen?

Dat kan zeker! Kies voor “meerdere afleveradressen” tijdens het bestelproces en lever ons de adressen aan in het gewenste bestandsformaat.