Filters tonen

Zuivel

9 resultaten

|
Sorteer op:

Zuivel

Het zit ‘m natuurlijk al in onze naam: zuivel is bij ons de basis. Verwerkt, zoals in de kaas, maar ook in andere varianten.

Boter

Verwen jezelf iedere dag met een laagje zachte roomboter. Deze producten zijn puur natuur en worden bereid met alle kunde & liefde op de boerderij. Deze boerenboter traditioneel gekarnd. Kortom: precies hoe roomboter hoort te zijn! Onze weideroomboter is tevens gemaakt met melk van koeien die minimaal 200 dagen per jaar, 6 uur per dag in de wei lopen. Kortom: genieten van elk moment doe je met deze roomboters.

Yoghurt

De Boer’n Yoghurts zijn onmisbaar in de koeling. Door de esthetische look van de witte yoghurt en de kleurrijke vruchten is dit al een blikvanger, maar de smaak overtuigt je helemaal. Probeer hem met aardbei, Likeur 43-smaakje of puur. Deze yoghurts zijn zó stevig, dat je hem met een vork kan opeten. Benieuwd geworden? Test het zelf!

Ook onze andere roomyoghurts zoals Salted Caramel, Strawberry Vanilla, Double Vanilla en Passion Peach zijn een favoriet op tafel geworden. Door de overheerlijke combinaties zijn deze gevaarlijk lekker. Zó stevig dat je de tijd bijna vergeet: dat is de kracht van de Zuivelhoeve natuurlijk. Vind jouw smaak en geniet elke dag van dat ene moment.

Eieren

Onze eieren kun je kopen in doosjes van zes en tien. De leverancier maakt hun eigen voer met tarwe en maïs uit de regio. Deze maïs wordt gemalen en aangezuurd zodat dit een yakult effect geeft op de kip en daardoor een lekkere smaak aan het ei. Dat is dus extra genieten!

Vla

Vele Duitsers prijzen de vla uit Nederland: met een goede reden! Onze Boer’n Vanillevla is alleen al onweerstaanbaar lekker & zacht, maar is ook heel makkelijk te combineren met andere lekkernijen zoals gekruimelde zandkoekjes, bitterkoekjes, siroop & meer.

Melk

“Melk is goed voor elk”. Onze ouderwets lekkere melk & karnemelk nemen je mee naar een andere tijd. Als calcium-bronnen zijn deze lekkernijen ook nog eens heel gezond.