Geitenkaasstengels

2-4 20

Dit lekkere kaashapje is makkelijk te maken en een echte aanrader voor bij een lekkere bittergarnituur.

Geitenkaasstengels

Ingrediënten

  • 8 plakken filodeeg
  • 600 gr geitenkaas met fenegriek
  • 1 ei, geklopt
  • 1 l arachideolie

1. Verwarm een pan met arachideolie en ontdooi de plakken filodeeg. Snijd deze daarna in 4 delen. Snijd de kaas in reepjes.

2. Plaats een reepje kaas aan het eind van het filodeeg.Vouw de zijkanten over de kaas en rol de kaas naar binnen. Bestrijk het einde met iets ei om het dicht te plakken. Herhaal tot alle kaas in ingerold.

3.Laat de kaasstengels zakken in de hete olie met een schuimspaan voor een paar minuutjes. Laat even uitlekken op keukenpapier voordat je de stengels serveert.

Tip: Lekker met Zh. Mosterd dille of zoete chili saus.

Enjoy!

Nieuwsbrief