Saltimcapra | Geitenkaas met prosciutto

2 25 min

Een warme geitenkaas met rondom knapperige Prosciutto di Parma. Een ware smaaksensatie en een feestje op tafel. Bekijk hier het recept.

Saltimcapra | Geitenkaas met prosciutto

Ingrediënten

  • 100-150 gram Chèvre Buche gerijpt
  • 50 gram Prosciutto di Parma
  • 1 salie blaadje
  • Eventueel Zh. Olijfolie
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de plakjes prosciutto in de breedte met de randen over elkaar en leg hierop de geitenkaas.
  3. Leg een blaadje salie op de geitenkaas, strooi hier eventueel wat Zh. olijfolie over en vouw de prosciutto om de geitenkaas heen.
  4. Bak het prosciutto geitenkaaspakketje ongeveer 15-20 minuten in de oven, totdat de prosciutto een beetje knapperig is en de kaas zacht gesmolten is.

Enjoy!

Nieuwsbrief