Filters tonen

Vleessoort

19 resultaten

|
Sorteer op:

Franse Vleessoort

Al 5 generaties lang worden onze Franse worsten gemaakt volgens traditionele methoden. De Franse worsten worden in een bijzondere situatie gemaakt waardoor er hoogwaardige Franse worsten ontstaan. Eeuwen gaan voorbij en tradities blijven bestaan. De productie van de handgemaakte worsten verloopt nog precies zoals tientallen jaren geleden. Elke stap binnen dit proces is nog precies hetzelfde gebleven: malen, vullen, drogen en rijpen. Het maalproces wordt nog steeds gedaan volgens het oude gehaktpricipe. Door dit proces blijven het de traditionele Franse worsten. Uiteraard wordt tegenwoordig technologie gebruikt om een perfecte veiligheid te garanderen. Afhankelijk van het type Franse worst zijn er enkele weken of maanden nodig om de perfecte droging te bereiken. Al deze elementen bij elkaar geven de Franse worsten een heerlijke smaak en genieten al onze worstliefhebbers.

Hollandse Vleessoorten

Ontdek alle vleeswaren uit Nederland. Van Twentse Boeren Metworst tot Friese turfgerookte worst: dit zijn alle specialiteiten van eigen bodem.
De boeren metworst is een huisgedroogde worst die zowel altijd in de smaak valt. Zonder onnodige toevoegingen is deze worst ideaal te combineren met een oud stukje kaas en een lekker biertje.
De Friese turfgerookte worst is een typisch Fries product die hedendaags nog steeds wordt bereid door het roken van echte turf. Dit geeft het een unieke en authentieke smaak. Lekker voor bij de borrel, maar ook in een mosterdsoep of stamppot.
Als kers op de taart hebben wij ook een verse grillworst. Deze wordt in de winkel zelf gegrild. Zo krijgt dit varkensstukje een unieke, kruidige smaak. Ook verkopen wij grillworsten met kaas. De worst wordt met de kaas gegrild, waardoor de smaak helemaal wordt ingenomen in de worst.

Italiaanse Vleessoorten

In Italië zijn ze heer & meester in gedroogde vleessoorten en salami. Zo is de Antipasti Misto een onmisbare lekkernij voor op de tapasplank. De combinatie van Prosciutto Crudo, Coppa Stagionata en Salame Milano. Ook is onze Salami Saltufo geliefd & bemind. Door de combinatie van salami en zomertruffel krijgt het een intense, Italiaanse smaak.

Spaanse Vleessoorten

Spanje staat bekend om van vleeswaren een echte kunst te maken. De “Museo de la Carne” in Spanje trekt veel bekijks. Van de ambachtelijke manier waarop vlees in dit land wordt gemaakt kunnen wij gelukkig ook in Nederland genieten met onze fijne selectie Fuets.