Filters tonen

Crackers & Dipstokjes

10 resultaten

|
Sorteer op:

Crackers & dipstokjes zijn misschien niet de eerste blikvangers op een borrelplank, maar deze  verstopte helden maken de borrelavond zeker compleet! Bekijk hier de borrelhapjes die je niet mag vergeten.

Crackers & Toast

De basis die je mag beleggen met jouw favoriete kaas of salade. Als we iets hebben geleerd, is het dat de basis van groot belang is. Onze crackers met olijfolie & rozemarijn bewijzen zich keer op keer hoe een subtiel smaakje extra de hele ervaring kan veranderen. Daarnaast hebben wij ook onze eigen Zuivelhoeve toast. In een grote verscheidenheid qua smaken: zoals cranberry hazelnoot, vijgen amandel, abrikoos pistache en pruim walnoot. Allen een winnende combinatie op zichzelf.
Onze Fornaccini gaat nog een stapje verder qua fijnheid. De Fornaccini is namelijk nog iets dunner dan de gemiddelde cracker en is een lichte basis voor jouw topping.

Dipstokjes

Grissini betekent soepstengel in het Italiaans: en dat is eigenlijk de perfecte opschepper om mee te dippen! Wij gaan nog een stapje verder en verwerken de lekkerste smaken en kruiden in deze soepstengels. Zo heb je de Grissini Pomodoro, Rosmarino en Sesamo. Natuurlijk kun je ook voor een klassieke variant met olijfolie bij ons terecht. Ideaal voor bij de borrel of op de tapasplank.

Chips

Je hebt chips en je hebt chips. Onze ZH Chips is gemaakt van ingrediënten van de bovenste plank. De duurzame Hoeksche Hoeve aardappelen worden nog vers gesneden en daarna belegd met een klein beetje zeezout. Puur natuur, zonder toevoegingen van kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. Door de aardappels met schil te bakken krijgen ze nog de pure & authentieke aardappelsmaak.