De Parmigiano Reggiano is een harde kaas, gemaakt volgens authentiek Italiaans recept. Bij het snijden brokkelt de kaas. De Parmigiano Reggiano heeft een DOP keurmerk, wat inhoudt dat de kaas een beschermde oorsprongs benaming geniet. De melk die gebruikt wordt voor de Parmigiano Reggiano moet afkomstig zijn van natuurlijk gevoede koeien uit de DOP regio, ook dient er ongepasteuriseerde melk gebruikt te worden en worden de eisen waar de kaasmakers aan moeten voldoen vastgelegd. Een kaas verlaat de makerij pas wanneer hij helemaal is goedgekeurd door de keurmeester, hierdoor heeft de kaas een constante kwaliteit. De Parmigiano Reggiano is erg lekker in combinatie met een krachtige rode wijn. Geraspt is hij erg lekker over de pasta of carpaccio.
"Sinds bij mijn eerste telefoontje tot op het moment dat het niet goed ging met de aflevering en ze zorgde ervoor dat de bestelling opnieuw werd verstuurd waardoor ik kreeg een hele lieve app van een blije persoon die mij erg bedankte voor de lekkernijen en vooral de verassing Nogmaal uit de bodem van mijn hart raad ik iedereen om gerust hun bestelling te plaatsen In 1 woord een Top service Ga zo door en tot gauw weer Groetjes Judella"