Filters tonen

Vrijdagmiddag borrel pakket

48 resultaten

|
Sorteer op:

Vrijdagmiddag borrel pakket

De laptops zijn dichtgeklapt, de laatste klanten zijn geholpen en het weekend staat voor de deur. Hoog tijd om het vrijdagmiddag borrel pakket van de Zuivelhoeve aan te breken. Wie weet blik je wel vooruit op het zomerse weer met je favoriete collega. Of sta je liever stil bij de omzetcijfers van afgelopen week, terwijl je wat lekkers uit het vrijdagmiddag borrel pakket op tafel zet? Het vrijdagmiddag borrel pakket laat zich graag oppeuzelen door collega’s, maar je kunt het ook prima in een thuissetting voorschotelen!

Het vrijdagmiddag borrel pakket is het perfecte begin van het weekend. Doordeweeks staan de teugels vaak wat strakker, maar op vrijdag laat je de teugels even heerlijk vieren! Zet hem op tafel als verrassing! Kies hier je favoriet.

Het vrijmibo pakket: verbinder op de vrijdag

Collega’s zie je vaker dan je eigen partner. Het klinkt cru, maar toch is het echt waar. Genoeg reden om aan jullie connectie te werken met een vrijmibo pakket. De klok heeft soms nog geen vijf uur geslagen, of sommige collega’s bevinden zich al op de snelweg. Het vrijdagmiddag borrel pakket doet je werkkompanen nog even blijven voor een biertje in de kantine. En dat is wel zo gezellig!

Breng het vrijmibo pakket al vroeg in de week ter sprake, zodat je collega’s tijdig oppas kunnen regelen. De Zuivelhoeve biedt tevens de mogelijkheid om een plank te huren, waardoor de presentatie van de hapjes er extra leuk uitziet! Een paar koude biertjes en flessen wijn en je komt een heel eind met het vrijdagmiddag borrel pakket.

De Zuivelhoeve vrijmibo pakketten

De één krijgt geen genoeg van olijven, terwijl de ander liever een kaasje aan z’n satéprikker rijgt. Door de grote verscheidenheid aan smaken onder collega’s, heeft de Zuivelhoeve meerdere vrijmibo pakketten samengesteld. Een willekeurige selectie van de verrukkelijkste vrijdagmiddag borrel pakketten:

  • Worst-kaas scenario: het worst-kaas scenario is het beste scenario waar je rekening mee kon houden, want dit vrijdagmiddag borrel pakket bevat het beste van beide. De worsten zijn met zorg bereid en dat proef je terug in iedere hap! De verschillende kazen zijn zo smeuïg, dat stoppen met eten geen optie is!
  • Lekkers van de Zuivelhoeve: een bedrijf heeft vaak een groot aantal werknemers. Genoeg knorrende magen op de vrijdag dus! En daarom doe je er goed aan om het pakket ‘Lekkers van de Zuivelhoeve’ te bestellen. Het pakket heeft van alles, waardoor kiezen niet nodig is!
  • Hollandse lekkernij: ‘schoenmaker, blijf bij je leest’ wordt er weleens gezegd. En waarom zou je de Nederlandse keuken ook verlaten voor een andere? Dit pakket bevat daarom alleen hapjes uit het vaderland. Vertrouwd lekker!

Vrijdagmiddag borrel pakket kopen

Het kopen van een vrijdagmiddag borrel pakket kan zowel on- als offline bij de Zuivelhoeve. Bezoek gerust één van onze winkels als je advies wil over smaakcombinaties. Er is altijd wel een winkel bij je in de buurt, dus raadpleeg gerust onze pagina met vestigingen!