Filters tonen

Borrel pakket

41 resultaten

|
Sorteer op:

Borrel pakket

Een Zuivelhoeve borrelpakket is altijd een goed idee. Of dit nu voor jezelf is of als cadeau voor een ander. Een borrel is meer dan eten en drinken, maar wij zorgen er voor dat deze twee elementen tot op het hoogste niveau zijn vervuld. Hoe wij dat doen?

Borrelbox borrelpakket

Ons borrelpakket komt in een prachtige Zuivelhoeve-doos aan. Dit maakt het ontvangen al een feestje. Onze krachtige box in een mooie blauwe kleur wordt versierd met een prachtige gouden sticker. Ook pakken wij altijd uit met houtwol en andere elementen. Dit heeft 2 voordelen: de producten komen goed over én het landelijk gevoel wordt meteen zichtbaar.

Borrelpakket versturen

Een thuis borrelpakket is de ideale oplossing om samen te genieten van de lekkerste delicatessen. Vanaf 2020 zijn wij erachter gekomen dat op afstand borrelen ook minstens net zo lekker is. Doordat jullie dezelfde kaas, worst of noten nuttigen, voelt het alsof we dichtbij elkaar zijn.
Deze pakketten bezorgen wij door heel Europa aan huis. De klant ontvangt hiervan een Track & Trace code en kan zo het pakket van A tot Z volgen.

Borrelpakket samenstellen

Dit betekent echter niet dat elk pakket hetzelfde is: ieder pakket is immers aan te passen op de dieetwensen of allergieën van de ontvanger. Natuurlijk stoppen wij in elk pakket ons specialisme en voegen we altijd een heerlijk kaasje, worstje of nootje naar wens toe. Ook hebben wij andere delicatessen in ons assortiment zoals olijven, dips, zoetwaren en ambachtelijke kaaskoekjes. Geen enkel pakket is hetzelfde. Uw lokale winkel zet zich graag in om samen met de klant een pakket naar wens samen te stellen.

Borrelpakketten voor 1 of 2 personen

Meerdere mensen waarvoor een pakket bedoeld is? Bij de Zuivelhoeve bieden wij pakketten in elke vorm en maat aan. Zo kunnen wij in 1 pakket veel verschillende delicatessen stoppen die makkelijk te delen zijn. Ook meerdere drankjes naar keuze kunnen wij hier kwijt.

Thuiswerk Borrelpakket

Hebben jullie een online borrel georganiseerd met jullie team? Of is het jullie idee om zomaar iets te geven? Hartstikke leuk! Ook hiervoor bieden wij graag onze pakketten aan. Regel dit gemakkelijk vanuit 1 lokale winkel en wij zullen ervoor zorgen dat elke ontvanger een passend cadeau aan huis krijgt.

Zuivelhoeve Borrelpakketten

De Zuivelhoeve is al ruim 40 jaar heer & meester in het maken van cadeaupakketten. Hoewel wij met ruim 80 winkels overal in het land te vinden zijn, is het lokale karakter nog steeds even belangrijk als 40 jaar geleden. Het specialisme van toen is wat ons ook nu nog bijzonder maakt. Onze kennis & kunde gecombineerd met een diep kwaliteitsassortiment garandeert een glimlach bij de ontvanger.