Filters tonen

Borrelplank vaderdag

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank vaderdag

In Nederland staat de derde zondag van juni traditiegetrouw in het teken van vaderdag, de dag waarop alle (groot)vaders zich even extra bijzonder mogen voelen. Om je papa of opa eens goed in het zonnetje te zetten, bestel je een borrelplank voor vaderdag bij de Zuivelhoeve. Een borrelplank voor vaderdag is minder afgezaagd dan een krat bier en passender dan een bos bloemen. Je kunt de borrelplank voor vaderdag samen met je familie oppeuzelen, waardoor je direct een invulling voor de dag hebt.

De Zuivelhoeve heeft uiteenlopende soorten van de borrelplank voor vaderdag samengesteld, zodat er altijd een plank is die aansluit op de voorkeuren van de belangrijkste man uit je leven. Zoek hier je borrelplank voor vaderdag uit en maak er een mooie zondag van.

Waarom een vaderdag borrelplank van de Zuivelhoeve?

Een vaderdag borrelplank staat garant voor een gezellige middag. Vaderdag is tenslotte een dag waarop iedereen van de familie weer samenkomt en daarbij zorgen hapjes (en drankjes) voor een gezellige toevoeging. Zet de borrelplank voor vaderdag gezellig op tafel, zodat iedereen erbij kan. Dat belooft een gezellige dag te worden!

De vaderdag borrelplank is tevens een goed idee, omdat het ervoor zorgt dat je niet met lege handen aankomt bij het ouderlijk huis. Daarnaast komt het niet vaak voor dat iemand een borrelplank cadeau krijgt, waardoor er een verrassingseffect zal optreden bij je vader.

Wie een vaderdag borrelplank bestelt bij de Zuivelhoeve, krijgt een plank met lekkernijen tot zijn beschikking die louter delicatessen bevat van het hoogste niveau. Bij het toevoegen van nieuwe producten aan ons assortiment maken we een sterke afweging of de boer of onderneming aansluit op ons DNA, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Kant-en-klaar of zelf samengesteld

Zoals je ziet op deze pagina, heeft de Zuivelhoeve het je makkelijk gemaakt. We hebben tal van borrelplanken voor vaderdag samengesteld, zodat het denkwerk bij ons blijft. Maar als je een vader hebt die niet alles lust, kan het ook aantrekkelijk zijn om zelf te beslissen wat op de plank moet komen te liggen. Online vind je een borrelplank waar je zelf de bakjes kunt vullen, maar veel makkelijker is het om naar de winkel te komen. Daar wijs je een aantal lekkernijen aan, waarna de lokale Zuivelhoeve specialist er een mooi pakket van maakt. Zo bepaal jij de ideale vaderdag borrelplank!

Vaderdag borrelplank kopen?

Heb jij een mooie plank gezien waar je wel blij van wordt? Kom dan je vaderdag borrelplank kopen bij de Zuivelhoeve. Als je interesse hebt in een vaderdag cadeau, raden we je aan om tijdig de plank van je voorkeur te bestellen. Zodoende wordt het pakket tijdig samengesteld en kom je niet met lege handen aan!