Filters tonen

Moederdag Cadeau Pakket

Als familiebedrijf met meer dan 80 lokale ondernemers en moeders door heel Nederland weten wij precies hoe wij moeders in de watten kunnen leggen. Met onze Zuivelhoeve-pakketten valt jouw cadeau dus altijd in de smaak!

Bestel gemakkelijk online en laat jouw Moederdagpakket op de gewenste dag bezorgd worden of haal deze af in de winkel bij jou in de buurt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Moederdag Cadeau Pakket

Bij de Zuivelhoeve kun je altijd het perfecte Moederdagpakket vinden om cadeau te geven.
Moederdag is een traditie die is overgewaaid uit het verre Philadelphia. Daar is deze traditie in 1914 geboren. Tegenwoordig is de tweede zondag van mei nog steeds een goed moment om (aanstaande) moeders volledig in de watten te leggen. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een borrelpakket?

Moederdagpakket online bestellen

De samenstelling van heerlijke kazen, authentieke vleeswaren en huisgebrande noten die in onze pakketten te vinden is, is bij iedereen een schot in de roos. Een extraatje toevoegen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Dit kun je doen door extra producten toe te voegen. Ontdek bijvoorbeeld ons assortiment dranken: hier kun je de lekkerste wijn, bier of een fijn sapje toevoegen aan de bestelling.
Door dit Moederdag-pakket online te bestellen, kun je de betaling veilig voldoen en wordt jouw bestelling verzonden met een Track & Trace code. Wil je liever jouw pakket ophalen? Dat kan uiteraard ook bij een winkel in de buurt!

Moederdag & Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve staat al vanaf het begin van haar bestaan klaar om Moederdagcadeaus te verzorgen. Met ons ruime en hoogwaardige assortiment is er altijd een goede match te vinden. 1 ding is zeker: alle producten zijn ‘onmeunig’ vers. Zo snijden wij de kaas nog af op het moment van verzenden. Zo bent u gegarandeerd van een vers stukje kaas. Ook zorgen wij ervoor dat onze noten vers worden gebrand. Dat de delicatessen rechtstreeks vanuit de bron komen, dát proef je!

Handgeschreven Moederdagkaartje

Hoewel het succes van een Zuivelhoeve borrelpakket voor Moederdag breed omarmt wordt, maken wij de ervaring toch persoonlijk door het toevoegen van een handgeschreven kaartje. Geef jouw tekst door in de notities en wij zetten deze op de speciaal-ontwikkelde Moederdagkaart.