Filters tonen

Moederdag borrelplank

11 resultaten

|
Sorteer op:

Moederdag borrelplank

Op de tweede zondag van de meimaand is het moment waarop alle moeders van Nederland zich net wat belangrijker mogen voelen dan op de overige 364 dagen van het jaar. Dat is de dag waarop moederdag traditiegetrouw gevierd wordt. Aangezien je ook dit jaar niet met lege handen wil aankomen, bestel je een moederdag borrelplank bij de Zuivelhoeve. Een moederdag borrelplank voelt wat minder statisch, waardoor je moederdag een wat minder officieel tintje meegeeft.

De moederdag borrelplank is heerlijk om op te peuzelen met je broers, zussen, vader en moeder. Een leukere manier om je moeder in het zonnetje te zetten is er niet. Heb jij wel oren naar een moederdag borrelplank? Kom je favoriet bestellen bij de Zuivelhoeve!

Borrelen op moederdag: moment van samenzijn

Van oudsher is moederdag een dag waarop het hele gezin samenkomt voor een ontbijtje, lunch of diner. Vaak gaat dit gepaard met een mooie bos bloemen, maar een boeket kan erg afgezaagd voelen. Waarom geef je geen modernere twist aan het moment, door samen te borrelen op moederdag? Terwijl de ene na de andere delicatesse van de moederdag borrelplank verdwijnt, praten jullie bij over elkaars werk, de gesteldheid van oma, de gezelligheid in de sportschool of andere dagelijkse aangelegenheden.

Daarnaast geeft borrelen op moederdag je een goede reden om weer eens samen te komen. Drukke agenda’s bemoeilijken het maken van een afspraak vaak, maar een moederdag borrelplank doet de hele familie samenkomen. Op de belangrijkste dag voor de moeder zal iedereen minder snel afzeggen.

Borrelplank moederdag: boordevol lekkers!

De smaakspecialisten van de Zuivelhoeve hebben hun best gedaan om de borrelplank voor moederdag rijkelijk te beleggen met heerlijke delicatessen. Aangezien er net zoveel wensen als mensen zijn, hebben we uiteenlopende borrelplanken samengesteld. Planken waar kazen als manchego of oude kaas de dienst uitmaken, wisselen elkaar moeiteloos af met borrelplanken die fuetjes of metworst bevatten. Voor de zoetekauw hebben we ook moederdag borrelplanken samengesteld waar knapperige pindarotsjes, nougat of vijgenbrood in zijn opgenomen.

Wil je liever een persoonlijke touch geven aan jouw moederdag borrelplank? Stel dan zelf een plank samen in één van de vele winkels die we rijk zijn. Onze lokale keurmeester bundelt dan de hapjes voor je, zodat er een mooi pakket ontstaat. We maken de moederdag borrelplank op zo’n manier klaar, dat het een feestje wordt om de borrelplank te overhandigen aan je moeder!

Moederdag borrelplank kopen?

Wil jij een moederdag borrelplank kopen, zodat je ‘mama’ zich echt speciaal voelt dit jaar? Zoek dan niet verder en bestel je exemplaar bij de Zuivelhoeve. Onze borrelplanken worden met zorg bereid en bevatten een mix van smaken, zodat er van alles geproefd kan worden op moederdag. Je beslist zelf of je een kant-en-klare borrelplank wil kopen of er liever één samenstelt bij de Zuivelhoeve.