Filters tonen

Zomerse borrelhapjes

41 resultaten

|
Sorteer op:

Zomerse borrelhapjes

Zomerse borrelhapjes van de Zuivelhoeve geven kleur aan iedere zomeravond. Zomerse borrelhapjes maken stiltes tussen de goede gesprekken door minder ongemakkelijk, omdat praten met een volle mond nu eenmaal niet zo netjes is. De uiteenlopende zomerse borrelhapjes zijn lekker om uit het vuistje te eten, laten zich graag dippen of zijn zo vlak dat je ze belegt met een dip of kaas die jij lekker vindt.

De gemeenschappelijke deler bij de zomerse borrelhapjes is de beperkte moeite die het kost om de hapjes tot hun recht te laten komen. Geen lange voorbereidingstijd, maar eenvoudige zomerse borrelhapjes die zo op tafel staan. Jouw borrelmoment begint bij de Zuivelhoeve!

Onze favoriete zomer hapjes

De zomer hapjes die vaak het beste tot hun recht komen in dat jaargetijde, smaken het beste met een borrel erbij. Zo is het nu eenmaal! Na een teug bier of wijn begint de hunkering naar zout eten dan ook vaak op te spelen bij borrelaars. De Zuivelhoeve zet hier wat zomerse borrelhapjes op een rij die je geprobeerd moet hebben voor het weer koud wordt:

  • Fire Mix: kunnen de zomer hapjes je niet scherp genoeg zijn? De fire mix doet je mond in lichterlaaie staan. De zoutjes in dit doosje hebben vijf verschillende smaken, die je stuk voor stuk zullen verbazen. Deze mix is alleen voor de echte liefhebbers van scherp!
  • Katjang Pedis: als je denkt dat de fire mix scherp is, heb je de katjang pedis nootjes nog niet geprobeerd. Katjang Pedis betekent letterlijk ‘pittige pinda’ in het Indonesisch en daar is geen woord aan gelogen. De oranje nootjes hebben een harde coating, wat de noot iets extra’s geeft.
  • Mini Grissini: de Zuivelhoeve is er heus niet alleen voor de borrelaars die van pittig eten houden. Dat bewijzen de grissini wel. Deze Italiaanse dipstokjes zijn wel gekruid, maar zonder pittige nasmaak. Heerlijk om mee te dippen!
  • Kaasvlinders: kaas is onze expertise. En dat bewijzen we niet alleen met de stukken kaas, maar ook met deze vlinders. Aan deze krokante crackers is roomboter en kaas toegevoegd. Begint het water je al in de mond te lopen?
  • Boerenmix: de boerenmix is zo’n zomers borrelhapje waar je altijd wel één iemand een plezier mee doet. De combinatie van rozijnen en vliespinda’s blijkt al jaren een gouden duo en daarom blijft deze mix het goed doen bij de Zuivelhoeve!

Hapjes zomer kopen?

De hapjes voor de zomer koop je bij de Zuivelhoeve. Met meer dan 80 winkels, zijn we goed vertegenwoordigd in alle delen van het land. En daarom zijn de zomerse borrelhapjes altijd binnen handbereik voor jou! De Zuivelhoeve maakt het daarnaast mogelijk om de hapjes voor in de zomer naar je thuisadres of kantoor te sturen. Ideaal als je gebrek aan tijd hebt om langs te komen bij ons. Selecteer hier je favorieten!