Filters tonen

Luxe Borrelbox

12 resultaten

|
Sorteer op:

Een luxe borrelbox is altijd welkom. Bestel een luxe borrelbox voor jezelf of verras iemand anders met een heerlijke borrel.

Luxe Borrelbox aan huis

Voor onze luxe borrelboxen hoef je je huis niet meer te verlaten. Wij bezorgen deze lekkere boxen namelijk gewoon aan huis. De versheid blijven wij garanderen omdat onze verse kazen en worsten gevacumeerd worden in onze winkels, nét op het moment dat wij alles afsnijden. Of je nu in Groningen, Zeewolde, Alkmaar of Maastricht woont: onze borrelbox kan overal geleverd worden. Ook bieden wij in onze webshop zendingen aan naar Duitsland en België. Sehr plezant! Wil je je pakket nóg verder sturen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Luxe Borrelbox Cadeau

Een luxe borrelbox is gegarandeerd een welkom cadeau. Want zeg nou zelf, wie wil er niet verrast worden met heerlijke kwaliteitsdelicatessen van de Zuivelhoeve? Voor een persoonlijke touch kun je een kaartje bij het cadeau voegen. Laat de tekst weten in de notities en wij zorgen ervoor dat het met de hand op het kaartje wordt geschreven. Weet je niet wat voor cadeau je moet geven? Met onze bestseller Van Alles Wat Borrelbox zit je altijd goed: van elke productcategorie hebben wij hier de favorieten aan toegevoegd. Een wijnliefhebber zul je erg blij maken met de Wijn Borrelbox: vol klassieke delicatessen die goed samengaan met de wijn.

Luxe Borrelbox van Zuivelhoeve

Waarom je een luxe borrelbox bij de Zuivelhoeve moet bestellen? Wij zijn al ruim 40 jaar bezig met het blij maken van onze klanten en hebben in deze tijd veel inzichten gekregen. Ook bieden wij kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs aan én kunnen wij elk pakket precies op maak maken. Het resultaat? Een luxe borrelbox van de Zuivelhoeve waar je u tegen zegt. Onze winkels maken dit graag voor je klaar!