Filters tonen

Paaspakketten

Wil jij iemand een lekkere paasgroet bezorgen? Onze Paaspakketten zitten vol speciale voorjaarsproducten: heerlijke hoogwaardige producten die perfect zijn voor op de Paastafel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pasen is een echt voorjaarsfeest. Naast dat dit een Christelijke feestdag is, is Pasen natuurlijk ook een aftrap van het mooie voorjaar. Dit vieren wij bij de Zuivelhoeve natuurlijk ook.

4 Kazen voor Pasen

Met het 4 Kazen voor Pasen pakket kun je tijdens de Paasbrunch een heuse kaas-proeverij in huis halen. Dit pakket bevat 4 zeer geliefde kazen, namelijk Olde Zuivelhoeve, natuurlijk gerijpte oude kaas, Jonge kruidenkaas, een heerlijke kruidenkaas met verfrissende ingrediënten en kruiden, Twentse Bunkerkaas Geit, pikante geitenkaas, perfect gerijpt in de voormalige munitiebunkers in het Twentse Daarle Jong Belegen boerenkaas, een volle kaas, met de hand gemaakt op de boerderij en ten slotte een Passende Dadel-Balsamico kaasdip, voor een ultieme smaakbeleving.

Verwen je smaakpapillen met kazen van verschillende soorten: van klassiek populair tot “geliefd door de kenners”. Het voorjaar proef je in de kaas. Deze snijden wij af op de dag van verzending. Zo behouden wij het verse gevoel van de kaas.

De dip die erbij komt dient als een echte kers op de taart.

Paasbrunch-pakket

Je kent het wel: de Paastafel is gedekt en er liggen allerlei speciale producten op je te wachten. Producten die je misschien niet snel zou halen, maar juist daarom tijdens Pasen extra lekker zijn.

Met ons Paasbrunchpakket kun je iemand zo’n brunch aan huis geven. Ideaal voor een vriend/familie/collega of wellicht als relatiegeschenk. Het pakket bevat de volgende producten: vers gesneden jong belegen boerenkaas, een volle kaas, met de hand gemaakt op de boerderij, Jonge kruidenkaas, een heerlijke kruidenkaas met verfrissende ingrediënten en kruiden, Voorjaarsnotenmix, een melange van versgebranden noten en frisse abrikozen, ZH. jam, verkrijgbaar in verschillende smaken, Fles Boer’n appelsap, een echte dorstlesser die door de 12 handgeplukte appels puur natuur is, chocoamandelmix Vienna x Limoncello, een vrolijke chocolade-beleving en onze eigen nieuwe verse hoogwaardige thee, kruidig aroma, krachtig van smaak. Lekker in combinatie met jonge kazen.

Paas Brievenbuspakket

Een Paaswens door de brievenbus is éxtra bijzonder. Onze compacte brievenbuspakketten kunnen, zoals de naam al zegt, gemakkelijk door de brievenbus verstuurd worden. Dit maakt het thuiskomen een extra grote verrassing. Het Paasgevoel begint echt te komen bij het openen van ons Paas Brievenbuspakket. Met twee bijzondere kazen, een verse thee, een frisse voorjaarsnotenmix en heerlijke chocoamandelen in Paaskleuren is de Paastafel al voor een mooi gedeelte gedekt.

Bij elk pakket stoppen wij uiteraard een mooi kaartje. Zet jouw eigen tekst in de bestelnotities en wij schrijven deze met alle liefde op het kaartje.