Filters tonen

Paas borrelplank

11 resultaten

|
Sorteer op:

Paas borrelplank

Pak dit voorjaar uit met een Paas borrelplank van de Zuivelhoeve. Maak de tafel gezellig met een knalgeel tafellaken, geschilderde eierdopjes en veren. Laat daarbij de Paas borrelplank de finishing touch zijn en het gezelschap zal de rest van het werk doen. Zo vrolijk was Pasen al lang niet meer! De Paas borrelplank is zelf samen te stellen in één van onze winkels, maar makkelijker is het om een kant-en-klaar exemplaar te kiezen in onze webshop. De organisatie van Pasen vergt al genoeg van je!

Ben jij al helemaal in de paassferen? Start jouw oriëntatie op deze pagina van de Zuivelhoeve, waarin we je meer vertellen over een goede Paas borrelplank. Vervolgens bestel je hem eenvoudig via deze website!

Waarom een borrelplank met Pasen?

Van oudsher heeft Pasen een verplicht karakter, waarbij er van je verwacht wordt aan tafel te schuiven bij de (schoon)familie. Maar natuurlijk kun je ook tegen de stroom inzwemmen door een borrelplank voor Pasen te regelen en op te peuzelen met vrienden. De feestdag krijgt dan een minder officieel karakter. Natuurlijk kun je aan tafel plaatsnemen bij jullie thuis, maar de Paas borrelplank smaakt ook goed in het park op een picknickkleed.

Omdat we steeds creatiever worden in het verzinnen van gerechten, kun jij natuurlijk niet achterblijven! Stop met de standaard brunches met gekookte eieren, matzes en chocolaatjes en gooi het dit jaar over een andere boeg met een borrelplank tijdens Pasen. Dit jaar staat Pasen volledig in het teken van proeven. Ga je op de Italiaanse tour met grissini en nougat, of trakteer jij je vrienden op Provençaalse nootmelange, fornaccini en vijgenbroodjes? Er is zoveel te kiezen!

Meer uit je Pasen borrelplank halen

Vind je de opmaak van de Pasen borrelplank wat karig? Draag in dat geval zelf zorg voor de entourage, zodat er straks een gezellige ambiance is op de plek waar de borrel plaatsvindt. Maak gebruik van typische paasversiering zoals paashazen, eieren en narcissen of hyacinten. Let erop dat je aandacht hebt voor pastelkleuren, die perfect bij Pasen passen. Mooie borden en glazen spelen ook een rol van betekenis. Genieten van de Paas borrelplank gaat hand in hand met het spelen van spelletjes. Daardoor wordt de middag niet zo statisch, maar krijgt de aangelegenheid wat sjeu!

Paas borrelplank van de Zuivelhoeve

Heb je een Paas borrelplank van de Zuivelhoeve gezien waar veel hapjes op liggen die je lekker vindt? Kom dan je Paas borrelplank kopen! Snel nadat jouw bestelling bij ons binnen is, gaan we voor je aan de slag. Vaak kun je de borrelplank de volgende dag al ophalen bij je lokale vestiging! Door rekening te houden met de Paasdrukte, is je borrelplank nooit te laat klaar.